8.5 C
București
duminică, 5 decembrie 2021
Acasă Editoriale Actualitate Sectorul 1 a intrat în stare de alertă!

Sectorul 1 a intrat în stare de alertă!

Prefectura Capitalei a decis, vineri dimineață, să declare stare de alertă în Sectorul 1, pentru a rezolva criza gunoaielor. Astfel, deșeurile vor putea fi ridicate în regim de urgență, informează Digi24.

După cel de-al doilea apel făcut miercuri de către primarul Sector 1, Clotilde Armand, prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat astăzi aprobarea măsurii cerute.

Starea de alertă va fi pe o perioadă de 30 de zile.

În acest timp, 2700 de tone de deșeuri încă zac pe străzile sectorului.

Compania de salubritate nu le-a mai ridicat de la începutul lunii iunie.

Această stare de alertă dă posibilitatea ca aceste deșeuri să fie ridicate de către o altă companie dacă autoritatea locală nu are capacitatea și prestatorul de servicii nu își îndeplinește atribuțiile.

Bineînțeles nu înseamnă că disputa dintre Primăria Sectorul 1 și compania inițială de salubrizare este remediată. Din contră.

Prefectul Alin Stoica a declarat, pentru Digi24, că ”aceasta nu se poate rezolva decât în instanță sau pe cale amiabilă”

Până atunci, bucureștenii din această zonă se pot bucura de o soluție temporară la o problemă care le afectează sănătatea și traiul de zi cu zi de aproape 2 luni.

SourceDigi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

4 DECEMBRIE ÎN ISTORIE

La 19 decembrie 2019, Adunarea Generală a ONU a adoptat rezoluţia 74/245, care a desemnat data de 4 decembrie drept Ziua Internaţională a Băncilor...

Magda Coman: ”Căutăm prietenie cu autoritățile”

În fiecare an, data de 3 decembrie marchează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, eveniment organizat de Organizația Națiunilor Unite, începând cu anul 1992,...

Despre delegarea într-o companie și cum poate aceasta să fie eficientă pentru ambele părți

Pentru ca un business să fie prosper, atât angajatorul cât și angajatul au nevoie de o sincronizare cât mai reușită cu privire la responsabilitățile...

3 DECEMBRIE ÎN ISTORIE

Marcată, anual, la 3 decembrie, Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi ("International Day of People with Disability") are scopul de a promova şi implementa...