vineri, decembrie 8, 2023
Acasă Emisiuni Business la superlativ Secretele unui business de succes: oamenii sau banii?

Secretele unui business de succes: oamenii sau banii?

Ce contează mai mult într-o companie: oamenii sau banii? Acesta este unul dintre subiectele de conflict care există în foarte multe firme și care îi determină pe angajați și angajatori să devină dușmani.

 

Cosmin Răileanu, fondatorul unui business inovator în România, http://www.videmieftin.ro,  vine cu soluția salvatoare pentru această problemă, în cadrul emisiunii Business la Superlativ cu Flori Stoian.

”De multe ori timpul este egal cu oamenii sau este egal cu banii. Fiecare dintre noi are o meserie și 24 de ore, în care ne facem treaba, în care trebuie să trăim, în care trebuie să facem și lucruri pentru noi și bineînțeles să ne mai și odihnim, să dormim.

În tot acest timp ne folosim de servicii, unii de la ceilalți și orice ne lungește acest timp de a folosi servicii de la ceilalți mai mult decât este necesar, însemnă ineficiență și pierdere.

Banii, oamenii și timpul sunt vitale pentru o companie. Cred că trebuie să existe un echilibru între toate aceste resurse.

Vânzătorul, în general, pune accent pe relația umană, se pune în locul clientului, dacă și clientul s-ar pune în locul vânzătorului, ar fi o relație extraordinară.

În piață este o mare problemă de comunicare, oamenii s-au dezumanizat, mergem pe repede-înainte, nu mai avem răbdare unii cu ceilalți”

 

Pe Cosmin Răileanu îl puteți urmări în fiecare joi, de la 20.00, la emisiunea Business la Superlativ, în cadrul rubricii Realitatea din Business.

 

ULTIMELE ARTICOLE

Evitarea conflictelor între părinți și copii

Evitarea conflictelor între părinți și copii. Relația de comunicare între părinte și copil nu este ferită de apariția și escadarea conflictelor. Poate părea exagerat,...

Ce spune Nicolae Ciucă despre relația cu președintele Klaus Iohannis?

Președintele Senatului, Nicoale Ciucă, a făcut declarații de zile mari, în exclusivitate, la A7TV. Liderul Partidului Național Liberal este convins că formațiunea pe care...

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge!

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge! Deși în România a apărut deja zăpada, unii se gândesc la iernile trecute, când...

Cât de greu este să crezi?

O Explorare a Credinței în Era Modernă Umanitatea în continuă evoluție, în care tehnologia avansată și progresele științifice deschid noi orizonturi, caută totuși răspuns la...