8.5 C
București
vineri, 1 iulie 2022
Acasă Emisiuni Business la superlativ Secretele unui business de succes: oamenii sau banii?

Secretele unui business de succes: oamenii sau banii?

Ce contează mai mult într-o companie: oamenii sau banii? Acesta este unul dintre subiectele de conflict care există în foarte multe firme și care îi determină pe angajați și angajatori să devină dușmani.

 

Cosmin Răileanu, fondatorul unui business inovator în România, http://www.videmieftin.ro,  vine cu soluția salvatoare pentru această problemă, în cadrul emisiunii Business la Superlativ cu Flori Stoian.

”De multe ori timpul este egal cu oamenii sau este egal cu banii. Fiecare dintre noi are o meserie și 24 de ore, în care ne facem treaba, în care trebuie să trăim, în care trebuie să facem și lucruri pentru noi și bineînțeles să ne mai și odihnim, să dormim.

În tot acest timp ne folosim de servicii, unii de la ceilalți și orice ne lungește acest timp de a folosi servicii de la ceilalți mai mult decât este necesar, însemnă ineficiență și pierdere.

Banii, oamenii și timpul sunt vitale pentru o companie. Cred că trebuie să existe un echilibru între toate aceste resurse.

Vânzătorul, în general, pune accent pe relația umană, se pune în locul clientului, dacă și clientul s-ar pune în locul vânzătorului, ar fi o relație extraordinară.

În piață este o mare problemă de comunicare, oamenii s-au dezumanizat, mergem pe repede-înainte, nu mai avem răbdare unii cu ceilalți”

 

Pe Cosmin Răileanu îl puteți urmări în fiecare joi, de la 20.00, la emisiunea Business la Superlativ, în cadrul rubricii Realitatea din Business.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Ministrul Mediului: Interzicerea motoarelor clasice în România ar distruge industria auto

România se află printre țările care s-au opus propunerii de a se interzice vânzarea mașinilor cu motoare clasice noi și cere un răgaz sau...

Câciu: ”Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este una dintre priorităţi”

Ministrul Finanțelor a declarat că toate cele patru jaloane şi ţinte asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru primul semestru din...

A sosit primul cod roșu de caniculă din această vară!

Prima lună de vară aproape s-a încheiat însă căldura nu este nici pe departe la final. Deși au mai fost și perioade în care...

De ce să alegi un laptop sh și care sunt cele mai întâlnite mituri despre acest produs

Există persoane care ezită sa facă o achizitie atunci când văd o ofertă la un laptop second hand, chiar dacă este vorba de un...