8.5 C
București
miercuri, 29 martie 2023
Acasă Emisiuni Business la superlativ Secretele unui business de succes: oamenii sau banii?

Secretele unui business de succes: oamenii sau banii?

Ce contează mai mult într-o companie: oamenii sau banii? Acesta este unul dintre subiectele de conflict care există în foarte multe firme și care îi determină pe angajați și angajatori să devină dușmani.

 

Cosmin Răileanu, fondatorul unui business inovator în România, http://www.videmieftin.ro,  vine cu soluția salvatoare pentru această problemă, în cadrul emisiunii Business la Superlativ cu Flori Stoian.

”De multe ori timpul este egal cu oamenii sau este egal cu banii. Fiecare dintre noi are o meserie și 24 de ore, în care ne facem treaba, în care trebuie să trăim, în care trebuie să facem și lucruri pentru noi și bineînțeles să ne mai și odihnim, să dormim.

În tot acest timp ne folosim de servicii, unii de la ceilalți și orice ne lungește acest timp de a folosi servicii de la ceilalți mai mult decât este necesar, însemnă ineficiență și pierdere.

Banii, oamenii și timpul sunt vitale pentru o companie. Cred că trebuie să existe un echilibru între toate aceste resurse.

Vânzătorul, în general, pune accent pe relația umană, se pune în locul clientului, dacă și clientul s-ar pune în locul vânzătorului, ar fi o relație extraordinară.

În piață este o mare problemă de comunicare, oamenii s-au dezumanizat, mergem pe repede-înainte, nu mai avem răbdare unii cu ceilalți”

 

Pe Cosmin Răileanu îl puteți urmări în fiecare joi, de la 20.00, la emisiunea Business la Superlativ, în cadrul rubricii Realitatea din Business.

 

ULTIMELE ARTICOLE

Remedii naturale antiinflamatorii

Remedii naturale antiinflamatorii. Există mai multe moduri prin care putem trata inflamațiile din corp. Cea naturală este aproape întodeauna de preferat dacă medicul recomandă...

Ce facem când vrem să păcălim foamea?

Ce facem când vrem să păcălim foamea? Poate ai crede că nu este bine să neglijăm această nevoie a corpului. Totuși uneori aceste semnale...

Prințesa războinică a României

Cine spune că România nu poate avea o prințesă războinică? Dovada o aflați în emisiunea Fresh Acces, când Ana Otvoș, cu peste 170 de...

Obiceiurile financiare care ne lasă fără bani

Obiceiurile financiare care ne lasă fără bani. Iată ce avem de făcut dacă dorim să mai punem și în contul de economii. Criza financiară...