8.5 C
București
marți, 4 octombrie 2022
Acasă Business Se pot adapta business-urile actuale la contextul de război?

Se pot adapta business-urile actuale la contextul de război?

Deși în mass-media cele mai atacate subiecte sunt cele care țin de efectele crizelor războiului asupra populației de rând, de multe ori, afacerile private sunt lăsate la o parte. Totuși, acestea mențin economia unei țări și încurajează oamenii să rămână pozitivi și să crească din punct de vedere al dezvoltării personale.

 

Bineînțeles, și afacerile au de suferit de pe urma unei tragedii, de la pierderea de personal, tăierea din profit, dar și, poate, imposibilitatea de lărgire a companiei.

În emisiunea ”Business la Superlativ” cu Flori Stoian, Dan Orlandea, Trainer/Coach & Business Development, răspunde la întrebarea care există pe buzele oricărui antreprenor:

 

Se pot adapta business-urile actuale la contextul de război?

”Antreprenorul român a început să se călească un pic cu ceea ce se întâmplă pe piață. Schimbările care au intervenit în ultima perioadă pe unii dintre ei categoric că i-a doborât să spunem, dar pe alții i-a ridicat. Acest lucru vine din dorința sau din ceea ce acei antreprenori își propun în piața din România”

 

”Un antreprenor nu are teama schimbării și am să vă spun de ce. Pentru că adevăratul antreprenor în toată perioada în care el a funcționat a trebuit să se adapteze, să facă schimbări. Indiferent de domeniu.

Chiar în situația în care piața era liberă și funcționa acum 2-3 ani de zile. Dacă tu în compania ta ca și antreprenor nu vii tot timpul cu schimbări, atunci nu reziști pe piață indiferent de situația actuală”, a concluzionat Dan Orlandea.

Pentru a vedea întreaga emisiune dă click aici:


ULTIMELE ARTICOLE

Cum reușesc unele persoane să trăiască mai mult?

Cum reușesc unele persoane să trăiască mai mult? Este o întrebare care a provocat diverse discuții prin care s-a încercat o găsire a unei...

Distracția face o relație de căsătorie mai interesantă?

Distracția face o relație de căsătorie mai interesantă? Foarte multe cupluri de diferite vârste pierd pe parcursul anilor acea flacără a așa numitei distracții,...

Bolnavii de Alzheimer vor avea parte de un nou tratament

Bolnavii de Alzheimer vor avea parte de un nou tratament conform FDA. Boala Alzheimer este o patologie neurodegenerativă progresivă. Aceasta afectează gândirea coerentă, memoria și...

Mit sau adevăr – bebelușii poftesc?

Societatea din ziua de astăzi perpetuează ideea că bebelușii poftesc diverse alimente, mai ales în dreptul sugarilor. Este oare acest lucru un mit sau...