8.5 C
București
miercuri, 28 iulie 2021
Acasă Emisiuni Fresh Acces Sculptează-ți corpul pentru vară!

Sculptează-ți corpul pentru vară!

Farfuria ne dictează silueta. Nici măcar sportul. Sportul vine dacă vrei să remodelezi mai bine corpul, dacă vrei să obții rezultate frumoase pe tonus muscular, dar tot ce ține de slăbit, de frumusețea corporală, se raportează la ceea ce punem în farfurie.

 

Când știi că mai ai câteva kilograme de dat jos, spune Dana Iancu, campioană internațională la culturism și fitness, instructor de fitness și nutriționist, nu îți rămâne decât să faci schimbări în dieta pentru a avea o siluetă de vis pe plajă în vara aceasta.

Secretele ni le-a dezvăluit chiar Dana, în emisiunea Fresh Acces:

”Nu este simplu să slăbești, dar nici foarte complicat, dacă știi să pui în practică, două chestii măcar:

1. Să fii foarte, foarte disciplinat, adică dacă ți-ai propus: ”vreau să slăbesc 5 kg”, îți pui tu termenul astfel încât să nu fie opresiune asupra ta.

2. Să fii foarte atent la alimentele pe care le mănânci. Alegerea alimentelor, să citești eticheta la fiecare aliment în parte, să fii disciplinat cu mesele și să să ai grijă să urmezi un program personalizat ție.

Cel mai sănătos pentru corpul tău ar fi să dai câte 500 de grame pe săptămână jos, iar pentru aceasta, iată și câteva trucuri pentru prânz și cina:

La prânz trebuie o farfurie mai bogată din punct de vedere al nutrienților, nu neapărat calorică, dar mai bogată din punct de vedere al nutrienților, față de seara.

O sursă de proteină, o sursă de fibre și la o sursă mică de carbohidrat pentru energie. Este foarte important să nu treci peste masa de prânz. Dacă ție ți-a trecut ora de prânz și nu ai mâncat, riști ca seara să mănânci de 3 ori mai mult.

Seara, dacă cineva dorește să slăbească fără să facă foarte multă mișcare, dar să aibă totuși o activitate, să nu stea pe canapea, trebuie să aleagă alimente mai bogate în proteine, de exemplu de pui, de pește, de curcan și multe legume.

Orice dietă funcționează atâta timp cât tu ești focusat și concentrat pe rezultatul tău. Psihicul este important.” – a mai spus Dana Iancu pentru A7TV.

 

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Adrian Secu, studentul care a ținut piept autorităților din România, învingător în instanță!

Adrian Secu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, licențiat în inginerie electrică și știința calculatoarelor, student în anul II la Drept, a...

Au nevoie antreprenorii de coaching?

Începutul unui business este un pas important pentru orice antreprenor și o provocare continuă pe parcursul dezvoltării lui și a afacerii lui. Există, însă,...

28 IULIE ÎN ISTORIE

Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei, inițiată de Alianța Mondială pentru Hepatită, în 2008, este marcată, în fiecare an, la 28 iulie.   Scopul acestei zile...

Bomba care aruncă în aer pandemia!

Începând cu anul viitor, CDC renunță la metoda de diagnosticare RT-PCR a noului coronavirus și recomandă laboratoarelor și centrelor de testare să se utilizeze...

COMENTARII RECENTE

Daniel Pop on 1 IULIE ÎN ISTORIE
Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?