8.5 C
București
duminică, 3 iulie 2022
Acasă Emisiuni Fresh Acces Sculptează-ți corpul pentru vară!

Sculptează-ți corpul pentru vară!

Farfuria ne dictează silueta. Nici măcar sportul. Sportul vine dacă vrei să remodelezi mai bine corpul, dacă vrei să obții rezultate frumoase pe tonus muscular, dar tot ce ține de slăbit, de frumusețea corporală, se raportează la ceea ce punem în farfurie.

 

Când știi că mai ai câteva kilograme de dat jos, spune Dana Iancu, campioană internațională la culturism și fitness, instructor de fitness și nutriționist, nu îți rămâne decât să faci schimbări în dieta pentru a avea o siluetă de vis pe plajă în vara aceasta.

Secretele ni le-a dezvăluit chiar Dana, în emisiunea Fresh Acces:

”Nu este simplu să slăbești, dar nici foarte complicat, dacă știi să pui în practică, două chestii măcar:

1. Să fii foarte, foarte disciplinat, adică dacă ți-ai propus: ”vreau să slăbesc 5 kg”, îți pui tu termenul astfel încât să nu fie opresiune asupra ta.

2. Să fii foarte atent la alimentele pe care le mănânci. Alegerea alimentelor, să citești eticheta la fiecare aliment în parte, să fii disciplinat cu mesele și să să ai grijă să urmezi un program personalizat ție.

Cel mai sănătos pentru corpul tău ar fi să dai câte 500 de grame pe săptămână jos, iar pentru aceasta, iată și câteva trucuri pentru prânz și cina:

La prânz trebuie o farfurie mai bogată din punct de vedere al nutrienților, nu neapărat calorică, dar mai bogată din punct de vedere al nutrienților, față de seara.

O sursă de proteină, o sursă de fibre și la o sursă mică de carbohidrat pentru energie. Este foarte important să nu treci peste masa de prânz. Dacă ție ți-a trecut ora de prânz și nu ai mâncat, riști ca seara să mănânci de 3 ori mai mult.

Seara, dacă cineva dorește să slăbească fără să facă foarte multă mișcare, dar să aibă totuși o activitate, să nu stea pe canapea, trebuie să aleagă alimente mai bogate în proteine, de exemplu de pui, de pește, de curcan și multe legume.

Orice dietă funcționează atâta timp cât tu ești focusat și concentrat pe rezultatul tău. Psihicul este important.” – a mai spus Dana Iancu pentru A7TV.

 

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

În regiunea Moldovei, ploaia este chemată cu rugăciuni

„Când pământul crapă la propriu, ne întoarcem în genunchi… căci Dumnezeu este Cel care „𝖋𝖆𝖈𝖊 𝖘𝖆 𝖗𝖆𝖘𝖆𝖗𝖆 𝖘𝖔𝖆𝖗𝖊𝖑𝖊 𝕾𝖆𝖚 ş𝖎 𝖕𝖊𝖘𝖙𝖊 𝖈𝖊𝖎 𝖗𝖆𝖎, 𝖘𝖎...

Inspectorii ANSVSA au început controalele cu privire la calitatea alimentelor

Inspectorii care activează în cadrul “Comandamentului Sezon Estival 2022”, în prima săptămână de activitate, au verificat 200 de unități de alimentație publică și de...

Premierul Ciucă a declarat că SUA este cel mai apropiat aliat militar al României

Premierul a spus că speră că progresele făcute în cooperarea dintre cele două state se vor multiplica în anii următori şi că "parteneriatul Strategic...

Ministrul Mediului a anuțat că fiecare transport de deșeuri va fi verificat

Trasabilitatea deseurilor de ambalaje este insusirea unui sistem de a localiza si urmari traseul cronologic al unui deseu, identificand fiecare inregistrare a sa, de...