8.5 C
București
sâmbătă, 10 decembrie 2022
Acasă Articole Noutăți Scapă de cicatrici, vergeturi și riduri, fără durere, la medicul plastician!

Scapă de cicatrici, vergeturi și riduri, fără durere, la medicul plastician!

Dermapen este folosit pentru a întinde, ridica și întineri pielea. Este eficient în reducerea liniilor fine și a ridurilor, vergeturilor, cicatricilor chirurgicale și acneei.

 

Tratamentul cu Dermapen te ajuta să-ți repari suprafața pielii. Acest sistem de tratament inovator stimulează vindecarea, fără cicatrici și crește producția de fibre normale de colagen, similar tratamentului cu laser, dar fără efecte secundare, fără perioada de recuperare și la costuri mai reduse.

Dr. Pascal Dameh realizează, la clinica ce îi poartă numele, astfel de tratamente de întinerire și înfrumusețare care redau încrederea și zâmbetul persoanelor care le accesează.

Dermapenul s-a dovedit, de asemenea, mult mai eficient decât majoritatea procedurilor de microdermoabraziune și peeling-urilor chimice pentru că asigura pătrunderea substanțelor active în profunzimea pielii și, împreuna cu stimularea producției de colagen nou și eliberarea de factori de creștere, contribuie la repararea țesuturilor afectate și regenerarea tegumentului.

După sesiunile de tratament, pielea este mai compactă, mai tonică, își recâștigă elasticitatea și fermitatea, cicatricile se nivelează și petele se atenuează foarte mult.

Într-o ședință care durează 20 de minute, creionul Dermapen realizează 1300 de micro-injecții pe secunda care activează capacitatea organismului de a auto-regenera țesutul cutanat.

Micro-canalele create în urma acestor injecții, și care se vor închide în câteva ore, permit absorbția a 80% mai mulți nutrienți decât în mod normal.

Astfel, sunt hrănite și straturile bazale ale pielii, nu numai la suprafață. Procedura se efectuează sub anestezie locala, astfel încât tratamentul să fie confortabil pentru pacienți.

Pielea va fi ușor roșiatica după procedură. Microcrustele formate se vor autoîndepărta în următoarele 2-3 zile. Practic, este o terapie fără timp de recuperare ce se bazează pe capacitatea extraordinară a organismului uman de a se reface.

În emisiunea Mens Sana poți afla cum funcționează și cum acționează acest instrument, dar și cum te poți uita în oglindă cu optimism!

ARTICOL SPONSORIZAT

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

Comments are closed.ULTIMELE ARTICOLE

Familia Dărvășan încheie anul cu un nou album de muzică

Familia Dărvășan încheie anul cu un nou album de muzică creștină 100% original. Ramona Și Cornel Dărvășan formează o familie de peste 3 ani....

Lupta împtriva anxietății

Lupta împtriva anxietății este un proces cu care ne confruntăm zilnic pentru a nu cădea în capcana depresiei. Ce putem face cu strezul și...

România nu va intra în Schengen

România nu va intra în Schengen! Extinderea Spațiului Schengen nu va avea loc pentru România și Bulgaria. Ministrul austriac de interne Gerhard Karner a...

Părintele poate crește sau micșora stima copilului

Părintele poate crește sau micșora stima copilului. Mesajele pe care adulții le transmit copiilor sunt internalizate, într-un fel sau altul. Ele devin o parte...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]