8.5 C
București
miercuri, 27 ianuarie 2021
Acasă Editoriale Actualitate Roxana Domnica: ”Creăm relații, nu baze de date”

Roxana Domnica: ”Creăm relații, nu baze de date”

”După mai mult de 10 ani de marketing, 3 ani într-o organizație de business networking și multe lecții învățate “the hard way”, am ales sa promovez la alt nivel acest concept, atât de actual și totuși atât de ușor folosit în domeniul evenimentelor de business.

Nu, nu vreau sa-l promovez mai mult, vreau sa-l promovez mai bine. Pentru ca principiul de la care am plecat pe acest drum este LESS is MORE.

De ce am ales sa lansez o comunitate de Business Networking?

Pentru ca oamenii trebuie să facă diferența între un eveniment de business și o întâlnire de business networking.

Într-o întâlnire de networking fiecare invitat este special și speaker pentru domeniul pe care îl prezintă.

Ești încurajat să te prezinți, să intri în contact cu oamenii de acolo și să înveți ce înseamnă sa relaționezi smart.

Pentru că nu mai vreau ca oamenii să participe la întâlniri de business networking cu așteptări nerealiste și promisiuni false.

Nu, nu vei semna un contract cu o persoana importantă, cu care ai avut norocul să schimbi o carte de vizita.

Business Networking-ul este un proces de durată și oricine îl prezintă altfel, face o mare confuzie!”, mărturisea Roxana Domnica pe blogul său http://smarketing.ro

Roxana și Dan Domnica, fondatorii comunității MORE Networking au fost invitații colegei noastre Flori Stoian în platoul emisiunii BUSINESS LA SUPERLATIV.

Ce este MORE Networking?

MORE Networking este o comunitate necompetițională de oameni de afaceri, antreprenori, directori de departamente și freelanceri care își propun să redefinească experienta de business networking, prin întâlniri bilunare de networking, ateliere de networking și evenimente de educație antreprenorială.

Misiunea MORE Networking este de a îmbunătăți experienta de networking a membrilor, a invitaților, de a învață unii de la alții din experientele de business, de a facilita schimbul de informații și recomandări calificate prin înțelegerea conceptelor și procedurilor care duc la o activitate de networking de succes.

Cu alte cuvinte, MORE Networking nu încurajează creșterea bazei de date ci a rețelei de contacte active.

Comunitatea MORE Networking este formata din grupuri de networking. Fiecare grup este condus de un Consiliu Director și este format din minim 10 membri.

Indiferent că vorbim despre promovarea unui business sau despre căutarea unor noi oportunități profesionale, networking-ul este un element de baza al relaționării oamenilor și un pion important în dezvoltarea oricărei afaceri.

Despre afaceri de familie, vremuri de criză și despre cum ajuta networking-ul afacerile românești, aflați urmărind emisiunea BUSINESS LA SUPERLATIV cu Flori Stoian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Iosif Ciunterei: ”Pentru mine țăranul este o ICOANĂ”

Iosif Ciunterei sau ”Iosif pe coclauri”, așa cum îl știu cunoscuții, tânărul care umblă prin satele României vorbind cu bătrânii pe care lumea i-a...

EDUARD CLAUDIU MOISĂ – de la MILIONAR la MISIONAR

Eduard Claudiu Moisă lucrează împreună cu familia pentru sufletele rătăcite în animismul cambodgian. Claudiu este un prieten al televiziunii A7TV, el fiind invitatul Narcisei...

26 IANUARIE ÎN ISTORIE

În fiecare an, pe 26 ianuarie este sărbătorită Ziua Internațională a Soțului. Așadar un bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață.   Sărbătoarea este...

Olanda: Noi proteste anti-restricții!

Olanda, scena unor violențe ieșite din comun după ce zeci de oameni, revoltați de măsurile menite să limiteze răspândirea Covid-19, au incendiat un centru...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?