joi, februarie 22, 2024
Acasă Editoriale Familie ROBERT SIGHIARTĂU: ”Am fost la un pas de moarte. M-am curentat la...

ROBERT SIGHIARTĂU: ”Am fost la un pas de moarte. M-am curentat la 380 V”

Robert Sighiartău, deputatul PNL, care a luptat pentru drepturile copiilor și pentru creșterea alocațiilor, a fost la un pas de moarte. Curentat la 380 V, acesta a scăpat cu viață și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru această minune.

Prezent la ”Știrea cea bună”, Robert Sighiartău a povestit despre copilărie și a relatat o zi din viața lui de adolescent în care secundele i-au fost numărate.

”La vârsta de 14 ani eu am avut un accident, un accident destul de grav. A fost un accident în care era să îmi pierd viața, iar eu am văzut, cumva, mâna lui Dumnezeu.

M-am curentat la 380 V. Eram cu un patent, care nici măcar nu avea izolație, patentul s-a topit pe loc și mâna mi-a fost arsă.

Și acum țin mine: am ajuns la Urgență și era acolo o doamnă asistentă, nu o cunoșteam, mi-a zis următorul lucru: Băiatule, numai Dumnezeu te-a salvat. Pentru că la 380 V, fără patent izolat, să te curentezi….

Am simțit cum mâna mi s-a făcut neagră, mâna aceasta pe care o vedeți acum sănătoasă și nu am mai văzut nimic. Pentru că a fost o flamă atât de puternică încât am căzut la pământ. A fost un moment critic. Am scăpat fără sechele. Am văzut mâna lui Dumnezeu la lucru.”

 

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...