8.5 C
București
miercuri, 10 august 2022
Acasă Editoriale Familie ROBERT SIGHIARTĂU: ”Am fost la un pas de moarte. M-am curentat la...

ROBERT SIGHIARTĂU: ”Am fost la un pas de moarte. M-am curentat la 380 V”

Robert Sighiartău, deputatul PNL, care a luptat pentru drepturile copiilor și pentru creșterea alocațiilor, a fost la un pas de moarte. Curentat la 380 V, acesta a scăpat cu viață și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru această minune.

Prezent la ”Știrea cea bună”, Robert Sighiartău a povestit despre copilărie și a relatat o zi din viața lui de adolescent în care secundele i-au fost numărate.

”La vârsta de 14 ani eu am avut un accident, un accident destul de grav. A fost un accident în care era să îmi pierd viața, iar eu am văzut, cumva, mâna lui Dumnezeu.

M-am curentat la 380 V. Eram cu un patent, care nici măcar nu avea izolație, patentul s-a topit pe loc și mâna mi-a fost arsă.

Și acum țin mine: am ajuns la Urgență și era acolo o doamnă asistentă, nu o cunoșteam, mi-a zis următorul lucru: Băiatule, numai Dumnezeu te-a salvat. Pentru că la 380 V, fără patent izolat, să te curentezi….

Am simțit cum mâna mi s-a făcut neagră, mâna aceasta pe care o vedeți acum sănătoasă și nu am mai văzut nimic. Pentru că a fost o flamă atât de puternică încât am căzut la pământ. A fost un moment critic. Am scăpat fără sechele. Am văzut mâna lui Dumnezeu la lucru.”

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMELE ARTICOLE

Oficial din Ucraina: ”În cazul unui incident nuclear, va fi afectat nu doar sudul Ucrainei”

La centrala atomo-electrică din Zaporojie, cea mai mare din Europa și pe care invadatorii ruşi ameninţă acum să o arunce în aer, sunt stocate...

Guvernatorul BNR: ”Nu ne jucăm cu inflaţia, este o boală foarte periculoasă”

„Se plafonează rata inflaţiei în acest trimestru, plafonare înseamnă în jur de 15% acum, în august, este foarte posibil datorită preţurilor la ţiţei, la...

Președintele PSD se arată nemulțumit de gestionarea crizei energiei din România

„Guvernatorul BNR a spus un lucru corect, cea mai mare parte a inflației a venit din prețul care a explodat la energie. Decizia cea...

Primarul Capitalei, despre taxarea parcărilor din București: ”Scopul este de a elibera zone foarte aglomerate”

Nicuşor Dan a reiterat, în cadrul unei emisiuni, faptul că din 15 august vom fi amendaţi toţi cei care parchează pe aşa-numitele „locurile albastre”...