sâmbătă, decembrie 2, 2023
Acasă Emisiuni Știrea cea bună Robert Negoiță, necazuri sau provocări?

Robert Negoiță, necazuri sau provocări?

Robert Negoiță, necazuri sau provocări? El este primarul sectorului 3 și a fost prezent în platoul emisiunii ,,Știrea cea bună” cu Cornel Dărvășan. Cum să conduci o primărie de sector cu stresul controlului judiciar pe urmele tale? Sunt provocări ale vieții sau acesta le consideră ca fiind necazuri inutile la adresa persoanei sale?

Cine este Robert Sorin Negoiță?

Robert Sorin Negoiță s-a născut la data de 29 martie 1972 în localitatea Măneciu, judeţul Prahova.

Încă de la începutul anilor ’90 s-a dedicat antreprenoriatului, înfiinţând şi administrând o serie de companii care sunt un succes şi în momentul de faţă. Meritele în domeniul administrării afacerilor i-au fost recunoscute în repetate rânduri prin premiile pe care le-a primit: distincţia Think Big în cadrul galei „Premiilor Business Magazin pentru Tineri manageri” pentru cel mai amplu proiect hotelier din Uniunea Europeană – Rin Grand Hotel, în 2007; premiul special pentru „Cel mai îndrăzneţ proiect de afaceri” în cadrul Galei „Celebrităţile Anului – Trofeele Celebrităţii” organizată de TVR, în 2008.

În perioada 2004-2007 Robert Sorin Negoiță a urmat cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bioterra, iar în perioada 2004-2008 cursurile Facultăţii de Economie a Turismului Intern şi Internaţional din cadrul Universităţii Româno-Americane.

S-a implicat în viaţa politică începând cu 2004, când a devenit membru al PSD. În 2006 a fost ales vicepreşedinte al organizaţiei de tineret a PSD (TSD), în 2007 a fost ales preşedinte al Ligii Tinerilor Întreprinzători Social Democraţi (LTISD), iar în 2008 secretar executiv al organizaţiei centrale a PSD. În 2010 a devenit vicepreşedinte al PSD şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene Ilfov.

Robert Sorin Negoiță a devenit Primarul Sectorului 3 Bucureşti în urma alegerilor locale din 10 iunie 2012.

În 2020 a înființat Partidul București 2020, din partea căruia și-a depus candidatura la alegerile locale. În data de 27 septembrie 2020 Robert Sorin Negoiță a câștigat al treilea mandat de Primar al Sectorului 3.

Robert Negoiță, necazuri sau provocări?

Realizator: Cum vedeți această tracasare de zile în viața unor oameni care se dovedește că este absolut fără niciun sens?

Robert Sorin Negoiță: Din nefericire altă variantă nu prea există. Și aveți în față o persoană care a fost urmărită penal, adică eu, fără discontinuitate din 2009. Iată sunt 14 ani. Pentru aproape 11 ani eu am fost cel mai mare evazionist al României. Câte spitale nu s-ar fi făcut? Ce nenorociri a făcut Robert Negoiță! De câte ori nu am fost pe prima pagină a ziarelor? De câte ori nu începeau știrile cu mine? Iar procurorul a clasat până la urmă dosarul. Repet, 11 ani de anchetă, din care 6 cu filaj și interceptare. Eu împreună cu alte douăzeci și ceva de persoane. Partea de stres. Până la urmă trebuie să ne fortificăm și să ne obișnuim cu asta. Nicio societate nu poate exista fără un sistem de justiție.”

Aici poți urmări întreaga emisiune:

ULTIMELE ARTICOLE

Cum ne protejăm datele pe internet?

Cum ne protejăm datele pe internet? Mai mulți băieți adolescenți din SUA au început să folosească inteligența artificială pentru a crea fotografii deepfake nud...

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Barcelona, se confruntă cu probleme mari din cauza infracționalității care...

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...