sâmbătă, decembrie 2, 2023
Acasă Emisiuni Substanțial Robert Negoiță, despre dezvoltarea Sectorului 3

Robert Negoiță, despre dezvoltarea Sectorului 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost recent invitat în emisiunea „Substanțial” de la A7 TV, unde a discutat despre dezvoltarea sectorului și investițiile majore necesare pentru a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor. Într-o discuție moderată de Adrian Călin, Negoiță a subliniat importanța proiectelor sale, inclusiv pasajele supraterane și parcarile subterane, dar și dificultățile întâmpinate din partea primarului general, Nicușor Dan.

Infrastructura, un aspect important pentru primarul Sectorului 3

Una dintre principalele preocupări ale lui Robert Negoiță este dezvoltarea infrastructurii și facilităților pentru sectorul 3. El a evidențiat necesitatea investițiilor majore în infrastructură, în special pentru pasajele supraterane și parcarile subterane, care ar putea rezolva problemele de trafic și parcare din zonă. Aceste proiecte ar îmbunătăți semnificativ calitatea vieții locuitorilor și ar contribui la modernizarea sectorului.

Bulevardul Iuliu Hațeganu

În cadrul emisiunii, Robert Negoiță, a subliniat faptul ca orice este posibil atunci când îți propui să faci ceva, dând exemplu noului Bulevard – Iuliu Hațeganu, boulevard – terminat în 60 de zile, cu toate că era sub presiunea traficului, și la costuri mult mai mici decât anticipase Primăria Generală.

Bulevardul Iuliu Hațeganu a fost modificat radical, astfel, dintr-o stradă cu o bandă pe sens, acesta a devenit un bulevard în adevăratul sens al cuvântului, având două benzi pe sens, zonă verde și împădurită și piste pentru biciclete.

Robert Negoiță, despre Nicușor Dan

Totodata, Negoiță a menționat că, deși are planuri ambițioase pentru dezvoltarea sectorului 3, întâmpină dificultăți în punerea lor în practică, din cauza obstacolelor puse de primarul general, Nicușor Dan. Acesta din urmă pare să aibă o abordare împotrivitoare în ceea ce privește investițiile și proiectele mari de infrastructură.

Primarul Negoiță a subliniat necesitatea unei colaborări civilizate între Primăria Sectorului 3 și Primăria Generală. Pentru a reuși în implementarea proiectelor necesare pentru dezvoltarea sectorului. El a evidențiat importanța dialogului și a găsirii unor soluții comune pentru beneficiul locuitorilor.

Va ajunge Negoiță la Primăria Capitalei?

Mai mult, Primarul Negoiță a spus în clar că nu are niciun interes să candideze la Primăria Generală. Are multă treabă de terminat, iar proiectele majore începute pentru Sectorul 3 trebuie duse la capăt. Totul pentru a aduce îmbunătățiri semnificative locuitorilor Sectorului 3.

Articol scris de Adrian Călin

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Cum ne protejăm datele pe internet?

Cum ne protejăm datele pe internet? Mai mulți băieți adolescenți din SUA au început să folosească inteligența artificială pentru a crea fotografii deepfake nud...

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Barcelona, se confruntă cu probleme mari din cauza infracționalității care...

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...