Rețeta săptămânii: Tagliatelle cu sos de pătrunjel

Pentru săptămâna aceasta, Cornel Dărvășan are pregătită pentru dumneavoastră o rețetă delicioasă, ieftină și sănătoasă de tagliatelle.

Ingrediente:

500 g tagliatelle
7 căței usturoi
4 linguri ulei
1 ardei iute
busuioc verde
1 legătură pătrunjel
1 conservă roșii decojite
3 linguri bulion
sare
condimente

 

Mod de preparare:

1. Punem pastele în apa clocotită și puțin ulei și le lăsăm să fiarbă conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Spre finalul fierberii adăugăm o linguriță jumătate de sare.

2. Într-o tigaie adâncă punem uleiul, pătrunjelul, usturoiul tocat și sare. După ce s-au călit foarte puțin adaugăm ardeiul iute tăiat mărunt și completăm cu o cană cu apă. Lăsăm sosul să fiarbă, la foc mic.

După ce totul s-a călit foarte bine, tocăm roșiile din conservă și le adaugăm cu tot cu sosul aferent și 3 linguri de bulion. Amestecăm bine și lăsăm pe foc până scade apa. Condimentăm după gust.

 

3. După ce tagliatelle au fiert, le adăugăm în sos. Mai lăsăm la foc 2-3 minute, le punem în farfurie si presărăm busuioc tocat deasupra.

 

Rețeta video o puteți urmări pe canalul nostru de YouTube. Vă dorim poftă bună!

ULTIMELE ARTICOLE

Cum scăpăm de poluare?

Cum scăpăm de poluare? Po...

Toate religiile duc la Du...

Toate religiile duc la Du...

Principii adventiste de v...

Principii adventiste de v...

Conferința ”Stop abuzului...

Conferința ”Stop abuzului...