Home arhiva articole Rețeta săptămânii Rețeta săptămânii: Tagliatelle cu sos de pătrunjel

Rețeta săptămânii: Tagliatelle cu sos de pătrunjel

0
Rețeta săptămânii: Tagliatelle cu sos de pătrunjel

Pentru săptămâna aceasta, Cornel Dărvășan are pregătită pentru dumneavoastră o rețetă delicioasă, ieftină și sănătoasă de tagliatelle.

Ingrediente: 500 g tagliatelle 7 căței usturoi 4 linguri ulei 1 ardei iute busuioc verde 1 legătură pătrunjel 1 conservă roșii decojite 3 linguri bulion sare condimente   Mod de preparare: 1. Punem pastele în apa clocotită și puțin ulei și le lăsăm să fiarbă conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Spre finalul fierberii adăugăm o linguriță jumătate de sare. 2. Într-o tigaie adâncă punem uleiul, pătrunjelul, usturoiul tocat și sare. După ce s-au călit foarte puțin adaugăm ardeiul iute tăiat mărunt și completăm cu o cană cu apă. Lăsăm sosul să fiarbă, la foc mic. După ce totul s-a călit foarte bine, tocăm roșiile din conservă și le adaugăm cu tot cu sosul aferent și 3 linguri de bulion. Amestecăm bine și lăsăm pe foc până scade apa. Condimentăm după gust.   3. După ce tagliatelle au fiert, le adăugăm în sos. Mai lăsăm la foc 2-3 minute, le punem în farfurie si presărăm busuioc tocat deasupra.   Rețeta video o puteți urmări pe canalul nostru de YouTube. Vă dorim poftă bună!