Pentru această săptămână vă prezentăm o rețetă delicioasă de chec de post, cu cacao, foarte pufos și cu un gust nemaipomenit.
Ingrediente:
150 gr dulceață
100 gr zahăr
210 gr făină
250 ml lapte vegetal
50 gr de picături ciocolată amăruie
1 linguriță oțet
50 ml ulei
30 gr cacao
1 linguriță de bicarbonat de sodiu
1 lingură de esență de portocale
sare
Mod de preparare:
1. Pentru început amestecăm făina cu zahărul, adăugăm cacao, un praf de sare și bicarbonat de sodiu. Peste ele punem laptele vegetal, ulei, oțet și esența de portocale. Încorporăm bine cu ingredientele lichide și, la final, adăugăm 3 sferturi din ciocolata amăruie și dulceața.
2. Transferăm compoziția într-o tavă de chec, iar deasupra punem restul de picături de ciocolată.
3. Dăm checul la cuptorul preîncălzit la 170 grade, pentru aproximativ o oră.
4. Înainte de a-l felia este recomandat să se lase la răcit pentru o oră.
Vă dorim poftă bună!
[…] post Rețeta săptămânii: Chec de post, cu cacao appeared first on A7TV – Trăiește […]