În condițiile în care o cutie de trufe costa în magazin peste 25 de lei, Fabien vine cu o propunere mult mai ieftină, la fel de gustoasă și care poate reprezenta un prilej de a petrece timp de calitate cu cei mici.
INGREDIENTE:
• 180 g ciocolată
• 10 cl smântână
• 10 g unt
• 20 g cacao
PREPARARE:
1. Ciocolata se topește la “bain-marie”- Într-o oală se pune apa la fiert, apoi, în apă se așază un vas rezistent la căldura în care se pune ciocolata pentru a se topi.
2. Când este aproape gata ciocolata, se adaugă și untul și smântâna.
3. Amestecul rezultat se pune la frigider pentru 2 ore.
4. După 2 ore se scoate de la frigider și se modelează mingiuțe.
5. Biluțele astfel obținute se tăvălesc prin cacao
Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!
Haideți să terminăm săptămâna cu un program deosebit! Vorbim azi despre fapte bune, frumusețea Bucureștiului, o rasă de cățel românesc și gătim o rețetă cu ciocolata 🍫Va așteptăm cu drag la Matin A7, cu Fabien Bévis
Publicată de A7TV pe Joi, 25 iunie 2020