Acasă Articole REȚETA A LA F...

REȚETA A LA FABIEN „TRANDAFIRUL DEȘERTULUI”

Miracolele stau în lucrurile aparent mărunte care ne inspiră la fiecare pas! Pentru a pregăti ceva dulce, am avut drept ”muză” o piatră din deșert!

Deși modelul creat de natură este uimitor prin complexitatea detaliilor, preparatul nostru este, de fapt, extrem de simplu de realizat!

INGREDIENTE:

200 g ciocolată (neagră sau albă)
100 g fulgi porumb
100 g unt

PREPARARE:
1. Topim ciocolata și untul și le amestecăm.
2. Adăugăm fulgii de porumb și amestecăm până sunt înveliți complet în ciocolată cu unt.
3. Formăm mici biluțe și le așezăm pe o tavă.
4. Introducem la frigider timp de 1 oră.
5. Veți observa că, după ce se leagă, biluțele se vor semi-aplatiza și vor căpăta o formă interesantă de trandafiri.

Bucurați-vă de acest desert delicios, împărțiți cu cei dragi și limitați-vă la doar două porții pe zi! Nu uitați că acest desert se poate păstra la frigider pentru mai multe zile, așadar nu e nicio grabă! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!

#MatinA7 – cu Fabien Bévis

Profităm de ultima zi de stare de urgență să ne relaxăm, să stăm acasă și să gătim "trandafirul deşertului". O nouă emisiuneă dulce vă așteaptă, la Matin A7, cu Fabien Bévis.

Publicată de A7TV pe Miercuri, 13 mai 2020

ULTIMELE ARTICOLE

Valentina B. a făcut o șc...

Valentina B. a făcut o șc...

Menopauza – cum poa...

Menopauza este o etapă na...

Alzheimer este boala stil...

Alzheimer este boala stil...