Miracolele stau în lucrurile aparent mărunte care ne inspiră la fiecare pas! Pentru a pregăti ceva dulce, am avut drept ”muză” o piatră din deșert!
Deși modelul creat de natură este uimitor prin complexitatea detaliilor, preparatul nostru este, de fapt, extrem de simplu de realizat!
INGREDIENTE:
200 g ciocolată (neagră sau albă)
100 g fulgi porumb
100 g unt
PREPARARE:
1. Topim ciocolata și untul și le amestecăm.
2. Adăugăm fulgii de porumb și amestecăm până sunt înveliți complet în ciocolată cu unt.
3. Formăm mici biluțe și le așezăm pe o tavă.
4. Introducem la frigider timp de 1 oră.
5. Veți observa că, după ce se leagă, biluțele se vor semi-aplatiza și vor căpăta o formă interesantă de trandafiri.
Bucurați-vă de acest desert delicios, împărțiți cu cei dragi și limitați-vă la doar două porții pe zi! Nu uitați că acest desert se poate păstra la frigider pentru mai multe zile, așadar nu e nicio grabă! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!
Profităm de ultima zi de stare de urgență să ne relaxăm, să stăm acasă și să gătim "trandafirul deşertului". O nouă emisiuneă dulce vă așteaptă, la Matin A7, cu Fabien Bévis.
Publicată de A7TV pe Miercuri, 13 mai 2020