Miracolele stau în lucrurile aparent mărunte care ne inspiră la fiecare pas! Pentru a pregăti ceva dulce, am avut drept ”muză” o piatră din deșert!
Deși modelul creat de natură este uimitor prin complexitatea detaliilor, preparatul nostru este, de fapt, extrem de simplu de realizat!
INGREDIENTE:
200 g ciocolată (neagră sau albă)
100 g fulgi porumb
100 g unt
PREPARARE:
1. Topim ciocolata și untul și le amestecăm.
2. Adăugăm fulgii de porumb și amestecăm până sunt înveliți complet în ciocolată cu unt.
3. Formăm mici biluțe și le așezăm pe o tavă.
4. Introducem la frigider timp de 1 oră.
5. Veți observa că, după ce se leagă, biluțele se vor semi-aplatiza și vor căpăta o formă interesantă de trandafiri.
Bucurați-vă de acest desert delicios, împărțiți cu cei dragi și limitați-vă la doar două porții pe zi! Nu uitați că acest desert se poate păstra la frigider pentru mai multe zile, așadar nu e nicio grabă! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!
https://www.facebook.com/a7tv.ro/videos/263090691500002