REȚETA A LA FABIEN : Tartă cu pere și ciocolată – A7TV – Trăiește viitorul!

Vrem să începem săptămâna cu energie, motiv pentru care în dimineața aceasta am ales să pregătim un desert cu ciocolată și fructe!

INGREDIENTE:
Aluat foietaj
2 pere
200 g ciocolată
200 ml smântână lichidă
1 ou
2 linguri făină de migdale
1 lingură zahăr

PREPARARE:
1. Punem foietajul în forma de prăjitură.
2. Topim ciocolata și o turnăm în interiorul foietajului.
3. Spălăm perele și le tăiem feliuțe potrivite cu care vom orna preparatul.
4. Într-un bol mare amestecăm smântâna lichidă cu oul, făina de migdale și zahărul.
5. Turnăm amestecul din bol peste pere și ciocolată.
6. Lăsăm la cuptor la 220 ° C pentru 20 de minute.
7. Lăsăm prăjitura să se răcească, apoi o introducem la frigider pentru o oră pentru ca interiorul să se închege bine.

                      

Suplimentar, putem orna tarta cu zahăr vanilat!
Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!

Începe o nouă săptămână cu echipa de la #MatinA7. Ce ziceți să gătim ceva dulce cu pere și ciocolată?

Publicată de A7TV pe Duminică, 9 februarie 2020

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *