Home Articole REȚETĂ A LA FABIEN „SUPĂ DE PORUMB”

REȚETĂ A LA FABIEN „SUPĂ DE PORUMB”

0
REȚETĂ A LA FABIEN „SUPĂ DE PORUMB”
Porumbul asigură de 10 ori mai multă vitamina A decât oricare altă categorie de cereale, protejează împotriva declinului cognitiv şi, de asemenea, sprijină sistemul imunitar şi ajută la formarea mucoasei membrane a tractului respirator. Această rețetă este accesibilă, gustoasă și hrănitoare – așa că vă îndemnăm să o încercați! INGREDIENTE: 250 g porumb 1 ceapă 1 cățel de usturoi 500 ml apă 200 ml lapte cocos 1 ou 1 llingură făină Arpagic Sare Piper Ulei de măsline PREPARARE: 1. Mărunțim ceapa și usturoiul. 2. Într-o oală de inox, punem ceapa și usturoiul alături de 2 linguri de ulei de măsline. 3. Adăugăm porumbul și lăsăm la foc mic pentru 5 minute. 4. Turnăm apa și laptele și amestecăm la foc mare. 5. În momentul în care apa dă în clocot, lăsăm la foc mediu pentru alte 5 minute. 6. Adăugăm treptat făina. 7. Mărunțim legătura de arpagic și adăugăm jumătate în supă. 8. Batem oul și îl adăugăm în supă, amestecând încontinuu. ATENȚIE! Dacă vrem să optăm pentru o rețetă totalmente vegană, putem exclude oul. 9. Amestecăm și lăsăm la foc mic pentru alte 5 minute. 10. La sfârșit adăugăm restul de arpagic proaspăt, respectiv sare și piper după gust. Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7! https://www.facebook.com/a7tv.ro/videos/892275077872790/