Home Articole REȚETA A LA FABIEN „SPAGHETE CARBONARA”

REȚETA A LA FABIEN „SPAGHETE CARBONARA”

0
REȚETA A LA FABIEN „SPAGHETE CARBONARA”
Păstrăm tradiția săptămânii italiene, iar pentru o zi de joi reușită vă propunem carbonara vegetariene! Firește, puteți adăuga alte sosuri și garnituri preferate, însă rețeta deja întrunește un aport de nutrienți esențiali pentru un prânz delicios și hrănitor! Începem? INGREDIENTE: 250 g spaghete 300 g ciuperci 100 g parmezan 15 g unt 4 ouă Sare Piper PREPARARE: 1. Spălăm bine ciupercile și le feliem. 2. Le punem în tigaie cu cele 15 g unt la foc mic spre mediu. 3. Le ținem până când se evaporă de tot apa din ele – vom observa că ciupercile se micșorează. 4. Fierbem pastele. 5. Păstrăm un polonic de apă fierbinte de la paste într-un recipient. 6. Separăm 2 gălbenușuri și le batem cu telul alături de celelalte două ouă întregi. Le amestecăm cu ciupercile și parmezanul. ATENȚIE! Mai păstrăm puțin parmezan și pentru sfârșit. 7. Amestecăm bine cu o spatulă pastele fierte cu sosul de ciuperci și apa rămasă. 8. Distribuim porțiile pe farfurii și punem restul de parmezan deasupra. Ultimul pas este să îi chemăm pe cei dragi la masă sau să ne facem comozi singuri pe canapea și să ne uităm la serialul preferat! Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7! https://www.facebook.com/a7tv.ro/videos/1640077966148402