8.5 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022
Acasă Articole Noutăți REȚETA A LA FABIEN: ”SANDWICH CLUB”

REȚETA A LA FABIEN: ”SANDWICH CLUB”

Astăzi pregătim o rețetă delicioasă și sănătoasă, perfectă pentru cei ce iubesc provocările. Rețeta prezentată aici este pentru două sandwich-uri uriașe, însă în funcție de preferințele dumneavoastră de servire, puteți să faceți și mai puține straturi.

INGREDIENTE:
8 felii de pâine (french toast)
1 roșie
1 avocado
100 g tofu simplu (sau în diverse combinații, spre exemplu cu mărar)
100 g mozzarella
Rucola
Muștar clasic (Sau orice alt sos preferat de dumneavoastră)
OPȚIONAL: Ulei de măsline

PREPARARE:
1. Fie prăjim feliile de pâine pur și simplu, fie le rumenim pe fiecare parte în tigaia unsă în prealabil cu ulei.
2. Curățăm și feliem avocado ales cu grijă. ATENȚIE! Așteptați până când devine ușor moale, ci nu îl decojiți când este foarte tare deoarece va fi lipsit de savoare.
3. Tăiem roșia pe lung, felii.
4. Feliem de asemenea mozzarella și tofu.
5. Pe una dintre felii, punem un strat subțire de muștar, peste care punem un strat din felii de avocado, urmate de un strat de felii de tofu.
6. Punem o altă felie de pâine peste, apoi formăm alte trei straturi din feliile de mozzarella, roșii și rucola.
7. Dacă vrem să construim un Sandwich Club autentic, vom adăuga încă o felie de pâine peste turnul nostru, peste care vom mai pune un strat de mozzarella și altul de rucola.
8. Încheiem cu o felie de pâine, iar apoi fixăm sandwich-ul cu bețe de frigărui pentru a le putea secționa în 4 triunghiuri mici.

                                  

Dacă doriți puteți adăuga alte sosuri preferate! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7! Vă urăm poftă bună!

După ce pretul unei masti a ajuns la 12 lei bucata pe piata, protecția consumatorilor este un subiect chiar actual. La #MatinA7 vom invata sa ne protejăm de toate capcanele care ne sunt întinse de către oamenii fara scrupule.

Publicată de A7TV pe Marţi, 25 februarie 2020ULTIMELE ARTICOLE

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...

Mă părăsește dacă nu pot avea copii!

Mă amenință că mă părăsește pentru că nu pot avea copii! Ce pot să fac? Este o frază care din nefericire o auzim din ce...

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România. 1 din 5 mașini au kilometrajul modificat, ceea ce confirmă anxietatea multor potențiali cumpărători. Sinceritatea nu...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]