miercuri, iulie 17, 2024
Acasă Articole Noutăți REȚETA A LA FABIEN: ”SANDWICH CLUB”

REȚETA A LA FABIEN: ”SANDWICH CLUB”

Astăzi pregătim o rețetă delicioasă și sănătoasă, perfectă pentru cei ce iubesc provocările. Rețeta prezentată aici este pentru două sandwich-uri uriașe, însă în funcție de preferințele dumneavoastră de servire, puteți să faceți și mai puține straturi.

INGREDIENTE:
8 felii de pâine (french toast)
1 roșie
1 avocado
100 g tofu simplu (sau în diverse combinații, spre exemplu cu mărar)
100 g mozzarella
Rucola
Muștar clasic (Sau orice alt sos preferat de dumneavoastră)
OPȚIONAL: Ulei de măsline

PREPARARE:
1. Fie prăjim feliile de pâine pur și simplu, fie le rumenim pe fiecare parte în tigaia unsă în prealabil cu ulei.
2. Curățăm și feliem avocado ales cu grijă. ATENȚIE! Așteptați până când devine ușor moale, ci nu îl decojiți când este foarte tare deoarece va fi lipsit de savoare.
3. Tăiem roșia pe lung, felii.
4. Feliem de asemenea mozzarella și tofu.
5. Pe una dintre felii, punem un strat subțire de muștar, peste care punem un strat din felii de avocado, urmate de un strat de felii de tofu.
6. Punem o altă felie de pâine peste, apoi formăm alte trei straturi din feliile de mozzarella, roșii și rucola.
7. Dacă vrem să construim un Sandwich Club autentic, vom adăuga încă o felie de pâine peste turnul nostru, peste care vom mai pune un strat de mozzarella și altul de rucola.
8. Încheiem cu o felie de pâine, iar apoi fixăm sandwich-ul cu bețe de frigărui pentru a le putea secționa în 4 triunghiuri mici.

                                  

Dacă doriți puteți adăuga alte sosuri preferate! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7! Vă urăm poftă bună!

După ce pretul unei masti a ajuns la 12 lei bucata pe piata, protecția consumatorilor este un subiect chiar actual. La #MatinA7 vom invata sa ne protejăm de toate capcanele care ne sunt întinse de către oamenii fara scrupule.

Publicată de A7TV pe Marţi, 25 februarie 2020

ULTIMELE ARTICOLE

Importanța educației emoționale în școli

Educația emoțională, adesea denumită și inteligență emoțională, se referă la capacitatea de a recunoaște, înțelege și gestiona propriile emoții și de a recunoaște și...

Nu e niciodată prea târziu să înveți ceva nou

Învățarea este un proces continuu care nu ar trebui să se oprească niciodată, indiferent de vârstă. Fie că e vorba de dezvoltarea unor noi...

Medicii neonatologi și importanța lor crucială în viața noastră

Medicii neonatologi joacă un rol esențial în îngrijirea celor mai vulnerabili pacienți: nou-născuții, în special cei prematuri sau cu probleme medicale complexe. Expertiza lor...

Cele mai importante versete din Biblie pe care să le memorezi

Selectarea celor mai importante versete din Biblie este subiectivă și poate varia în funcție de interpretare și context. Însă, iată câteva dintre versetele considerate...