vineri, decembrie 8, 2023
Acasă Articole Noutăți RETETA A LA FABIEN: Rocher cu cocos

RETETA A LA FABIEN: Rocher cu cocos

Dimineața aceasta îi este dedicată unui desert ușor de preparat, cu un minim de ingrediente și un maxim de satisfacție al papilelor gustative!

INGREDIENTE:
120 g zahăr (putem folosi mai puțin zahăr dacă dorim, minim 50 g)
3 albușuri de ou
140 g fulgi de cocos
50 g ciocolată neagră sau ciocolată cu lapte

PREPARARE:
1. Într-un bol mare, amestecăm zahărul cu albușurile până se formează o spumă.
2. Adăugăm fulgii de cocos și amestecăm încontinuu.
3. Lăsăm amestecul la frigider timp de 30 de minute.
4. Așezăm foaia de gătit pe tavă.
5. Formăm mingiuțe pe care le așezăm pe tavă.
6. Le lăsăm la cuptor pentru 10 minute la 180° (atunci când devin aurii sunt gata)
7. Topim ciocolata.
8. Trecem ciocolata topită pe deasupra bomboanelor cu cocos.

Se pot servi cu o cană fierbinte de ciocolată caldă sau cappuccino!

ULTIMELE ARTICOLE

Evitarea conflictelor între părinți și copii

Evitarea conflictelor între părinți și copii. Relația de comunicare între părinte și copil nu este ferită de apariția și escadarea conflictelor. Poate părea exagerat,...

Ce spune Nicolae Ciucă despre relația cu președintele Klaus Iohannis?

Președintele Senatului, Nicoale Ciucă, a făcut declarații de zile mari, în exclusivitate, la A7TV. Liderul Partidului Național Liberal este convins că formațiunea pe care...

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge!

Vrei să vezi zăpadă? Trei destinații turistice în care poți merge! Deși în România a apărut deja zăpada, unii se gândesc la iernile trecute, când...

Cât de greu este să crezi?

O Explorare a Credinței în Era Modernă Umanitatea în continuă evoluție, în care tehnologia avansată și progresele științifice deschid noi orizonturi, caută totuși răspuns la...