RETETA A LA FABIEN: Rocher cu cocos – A7TV – Trăiește viitorul!

Dimineața aceasta îi este dedicată unui desert ușor de preparat, cu un minim de ingrediente și un maxim de satisfacție al papilelor gustative!

INGREDIENTE:
120 g zahăr (putem folosi mai puțin zahăr dacă dorim, minim 50 g)
3 albușuri de ou
140 g fulgi de cocos
50 g ciocolată neagră sau ciocolată cu lapte

PREPARARE:
1. Într-un bol mare, amestecăm zahărul cu albușurile până se formează o spumă.
2. Adăugăm fulgii de cocos și amestecăm încontinuu.
3. Lăsăm amestecul la frigider timp de 30 de minute.
4. Așezăm foaia de gătit pe tavă.
5. Formăm mingiuțe pe care le așezăm pe tavă.
6. Le lăsăm la cuptor pentru 10 minute la 180° (atunci când devin aurii sunt gata)
7. Topim ciocolata.
8. Trecem ciocolata topită pe deasupra bomboanelor cu cocos.

Se pot servi cu o cană fierbinte de ciocolată caldă sau cappuccino!

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *