miercuri, iulie 17, 2024
Acasă Articole Noutăți RETETA A LA FABIEN: Rocher cu cocos

RETETA A LA FABIEN: Rocher cu cocos

Dimineața aceasta îi este dedicată unui desert ușor de preparat, cu un minim de ingrediente și un maxim de satisfacție al papilelor gustative!

INGREDIENTE:
120 g zahăr (putem folosi mai puțin zahăr dacă dorim, minim 50 g)
3 albușuri de ou
140 g fulgi de cocos
50 g ciocolată neagră sau ciocolată cu lapte

PREPARARE:
1. Într-un bol mare, amestecăm zahărul cu albușurile până se formează o spumă.
2. Adăugăm fulgii de cocos și amestecăm încontinuu.
3. Lăsăm amestecul la frigider timp de 30 de minute.
4. Așezăm foaia de gătit pe tavă.
5. Formăm mingiuțe pe care le așezăm pe tavă.
6. Le lăsăm la cuptor pentru 10 minute la 180° (atunci când devin aurii sunt gata)
7. Topim ciocolata.
8. Trecem ciocolata topită pe deasupra bomboanelor cu cocos.

Se pot servi cu o cană fierbinte de ciocolată caldă sau cappuccino!

ULTIMELE ARTICOLE

Importanța educației emoționale în școli

Educația emoțională, adesea denumită și inteligență emoțională, se referă la capacitatea de a recunoaște, înțelege și gestiona propriile emoții și de a recunoaște și...

Nu e niciodată prea târziu să înveți ceva nou

Învățarea este un proces continuu care nu ar trebui să se oprească niciodată, indiferent de vârstă. Fie că e vorba de dezvoltarea unor noi...

Medicii neonatologi și importanța lor crucială în viața noastră

Medicii neonatologi joacă un rol esențial în îngrijirea celor mai vulnerabili pacienți: nou-născuții, în special cei prematuri sau cu probleme medicale complexe. Expertiza lor...

Cele mai importante versete din Biblie pe care să le memorezi

Selectarea celor mai importante versete din Biblie este subiectivă și poate varia în funcție de interpretare și context. Însă, iată câteva dintre versetele considerate...