Acasă Articole Noutăți REȚETA A LA F...

REȚETA A LA FABIEN: Prăjitură ”patru-sferturi” cu mere

Astăzi vom pregăti un desert fructat, la cuptor, completat cu topping dulce de caramel.

INGREDIENTE:
-3 mere
-290 g zahăr
-190 g unt
-190 g făină
-4 ouă
-sare

PREPARARE:
1. Amestecăm cu telul 190 g de zahăr cu cele 4 ouă (nu separăm gălbenușul de albuș) până se formează o compoziție omogenă, de culoare albă.
2. Adăugăm untul topit împreună cu făina (adăugată treptat)
3. Adăugăm puțină sare în amestec.
4. Tăiem doua mere și le punem în forma de chec
5. Punem compoziția deasupra.
6. Feliem un măr pe lung – potrivit, nu foarte subțiri – după care tăiem fiecare felie în jumătăți în așa fel încât să putem așeza ulterior o “pătură” de mere peste compoziția din formă.

Pentru topping vom pregăti caramelul: Topim 100 g de zahăr în tigaie și adăugăm 50 g de unt. Amestecăm bine până când amestecul se prinde.

Echipa A7 vă dorește poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!

Bună dimineața și bun regăsit la Matin A7. Astăzi discutăm despre business, deconectarea de la mediul online și vă prezentăm rubrici noi. Lasă părerea ta în comentarii!

Publicată de A7TV pe Marţi, 14 ianuarie 2020

Articolul precedentLui Mihai
Articolul următorCând și cum se aprobă bugetul

ULTIMELE ARTICOLE