Dacă v-a rămas pâine întărită, îi puteți găsi o folosință: transformați-o în prăjitură! Ingredientele sunt accesibile, iar în plus se pot diversifica ori substitui. Spre exemplu, puteți folosi lapte vegetal în loc de cel clasic sau puteți opta pentru mai puțin zahăr. Folosiți-vă creativitatea și încântați-i pe cei dragi cu rețete simple, sănătoase și gustoase!
INGREDIENTE:
220 g pâine uscată
100 g zahăr brun
3 ouă
750 ml lapte
Fructe uscate (caise, smochine, stafide)
PREPARARE:
1. Turnăm laptele într-un vas yena.
2. Tăiem pâinea cubulețe și o punem în lapte.
3. Lăsăm pâinea la înmuiat minim 5 minute.
4. Batem ouăle și le amestecăm cu zahărul.
5. Turnăm ouăle peste pâine și le mai lăsăm 5 minute la înmuiat.
6. Tăiem fructele cubulețe mici și le împrăștiem prin pâine.
7. Amestecăm bine pentru a se lega toate ingredientele.
8. Lăsăm la cuptor pentru 45 de minute la 180° C.
Poftă bună! Vă recomandăm cu căldură să rămâneți în siguranță: citiți, gătiți și urmăriți rețeta noastră la Matin A7!
S-a declarat stare de urgenta: urgenta de a fi uniti, responsabili si solidari. Doar impreuna o sa reusim sa trecem peste aceasta criza. Haideti sa vedem cum putem sa ne implicam cu totii, la #Matin A7 cu Fabien Bévis
Publicată de A7TV pe Luni, 16 martie 2020