Astăzi pregătim o gustare ”light” bogată în betacaroten, fibre și acid folic benefice organismului – este vorba despre un piure de legume completat cu condimente savuroase.
INGREDIENTE:
6 morcovi
1 cartof
5 g unt
2 linguri smântână
1 lingură chimen
½ lingură nucșoară
Sare
Piper
1. Curățăm morcovii și cartofii și îi tăiem cubulețe. Punem legumele la fiert pentru 15 minute în apa deja clocotită.
2. Cu ajutorul unei ustensile de bucătărie, zdrobim legumele care sunt acum moi și adăugăm smântâna și untul.
3. Amestecăm bine, iar apoi adăugam chimenul, nucșoara, sarea și piperul după gust.
Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!
O nouă dimineață începe cu #MatinA7.
Publicată de A7TV pe Marţi, 21 ianuarie 2020