Home Articole REȚETA A LA FABIEN ”PASTE CU NUCĂ”

REȚETA A LA FABIEN ”PASTE CU NUCĂ”

0
REȚETA A LA FABIEN ”PASTE CU NUCĂ”
Până se deschid sălile de sport, noi vă propunem un exercițiu de brațe excelent: amestecatul caramelului în tigaie! Recompensă? Un preparat nutritiv conținând carbohidrații necesari după orice antrenament fizic, dar și grăsimi esențiale… plus un gust dulce – delicios! INGREDIENTE: 200 g paste integrale 150 g nuci măcinate 150 g zahăr brun 10 g unt 1 lingură scorțișoară PREPARARE: 1. După ce apa dă în clocot, punem pastele în apa fierbinte. 2. Le lăsăm pentru 10 minute la foc mic. 3. Într-o tigaie încăpătoare, amestecăm untul și zahărul la foc mic. 4. După ce untul și zahărul s-au caramelizat împreună, adăugăm nucile măcinate în tigaie. 5. Amestecăm bine timp de încă 3-4 minute (pentru ca nucile să se caramelizeze bine). 6. Adăugăm pesmetul și amestecăm pentru 1-2 minute. 7. Într-un final, adăugăm și pastele fierte și mai amestecăm alte 2-3 minute. 8. Putem orna cu scorțișoară și felii de măr verde. Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7! https://www.facebook.com/a7tv.ro/videos/1158250167852481