Home Articole REȚETA A LA FABIEN “OUĂ UMPLUTE”

REȚETA A LA FABIEN “OUĂ UMPLUTE”

0
REȚETA A LA FABIEN “OUĂ UMPLUTE”
Dacă v-au rămas ouă fierte de la masa de Paști, noi le-am găsit o întrebuințare! Soluția ideală este să le decojim și să le umplem cu acest amestec delicios după cum urmează: INGREDIENTE: 6 ouă 100 g brânză de capră Arpagic Pătrunjel Sare Piper PREPARARE: 1. Fierbem ouăle aproximativ 10 minute (să fie tari). 2. Le lăsăm să se răcească. 3. Le tăiem în jumătăți, pe lung. 4. Scoatem gălbenușurile cu grijă pentru a nu deforma albușurile. 5. Punem gălbenușurile într-un bol și le strivim. 6. Amestecăm brânza de capră cu gălbenușurile până se formează o pastă. 7. Mărunțim arpagicul și pătrunjelul și le adăugăm în bol. 8. Punem sare și piper după gust. 9. OPȚIONAL putem adăuga și alte condimente preferate. 10. Umplem albușurile cu amestecul obținut. Ouăle se pot servi alături de legume proaspete. Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7! https://www.facebook.com/a7tv.ro/videos/1894087700734813