Dacă v-au rămas ouă fierte de la masa de Paști, noi le-am găsit o întrebuințare! Soluția ideală este să le decojim și să le umplem cu acest amestec delicios după cum urmează:
INGREDIENTE:
6 ouă
100 g brânză de capră
Arpagic
Pătrunjel
Sare
Piper
PREPARARE:
1. Fierbem ouăle aproximativ 10 minute (să fie tari).
2. Le lăsăm să se răcească.
3. Le tăiem în jumătăți, pe lung.
4. Scoatem gălbenușurile cu grijă pentru a nu deforma albușurile.
5. Punem gălbenușurile într-un bol și le strivim.
6. Amestecăm brânza de capră cu gălbenușurile până se formează o pastă.
7. Mărunțim arpagicul și pătrunjelul și le adăugăm în bol.
8. Punem sare și piper după gust.
9. OPȚIONAL putem adăuga și alte condimente preferate.
10. Umplem albușurile cu amestecul obținut.
Ouăle se pot servi alături de legume proaspete. Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!
https://www.facebook.com/a7tv.ro/videos/1894087700734813