Astăzi pregătim o rețetă sănătoasă și gustoasă cu tofu. Acest preparat este o sursă de proteine vegetale, calciu și antioxidanți, iar alături de spanac, care este bogat în fier, garantăm că nu aveți cum să dați greș și veți începe săptămâna în forță!
INGREDIENTE:
250 g tofu
½ lingură curcumă
2 roșii mari/un bol roșii cherry
200 g spanac
1 ceapă mica
Ulei
Sare
Piper
PREPARARE:
1. Punem o bază de ulei în tigaie.
2. Mărunțim tofu cu o furculiță.
3. Tăiem ceapa cubulețe mici.
4. Punem ceapa și tofu în tigaie și amestecăm la foc mic timp de 7 minute.
5. Presărăm curcumă pe deasupra și amestecăm până când tofu va căpăta culoarea galbenă.
6. Tăiem roșiile cubulețe și le adăugăm în tigaie.
7. La sfârșit punem spanacul, iar în timp ce amestecăm vom observa că acesta se va ”strânge”.
8. OPȚIONAL! Putem adăuga ardei capia tăiați cubulețe.
9. Punem sare și piper după gust.
Această rețetă este perfectă pentru micul dejun! Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei la Matin A7!
https://www.facebook.com/a7tv.ro/videos/550509089232617/