Se apropie weekend-ul și este nevoie de o rețetă lejeră pentru seara de film! Vă propunem o rețetă care nu necesită prăjire și nu veți petrece mai mult de jumătate de oră în bucătărie. Începem?
INGREDIENTE:
400 g bloc de mozzarella (ci NU mozzarella bulgărași)
100 g pesmet
50 g făină
2 ouă
Ierburi de Provence/alte condimente favorite
PREPARARE:
1. Batem ouăle.
2. Punem făina într-un bol separat de ouă, iar pesmetul combinat cu condimente într-un al treilea bol.
3. Tăiem mozzarella în batoane potrivite.
4. Trecem batoanele prin făină, apoi ou, apoi pesmet, în ordinea precizată.
5. Introducem la cuptor pentru 10 minute la 180° C.
Putem servi cu sosurile preferate sau alături de salate și alte feluri principale. Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!
Pentru ca nu o sa ne mai vedem in acest weekend, am decis sa va bombardam cu optimism, ca sa fiti incarcati cu energia pozitiva pana cand o sa ne revedem luni! Nu ratati ultima editie in direct din aceasta saptamana, la Matin A7, cu Fabien Bévis
Publicată de A7TV pe Joi, 9 aprilie 2020