Noi suntem mari fani ai deserturilor deoarece sunt perfecte pentru multe ocazii: întâmpinarea musafirilor, încântarea și bucuria celor mici, o pauză de la studiu sau, pur și simplu, o după-amiază leneșă dedicată filmelor și cărților.
INGREDIENTE:
90 g unt
90 g ciocolată
90 g zahăr
50 g făină
2 ouă
PREPARARE:
1. Topim untul și îl punem într-un bol mare.
2. Topim ciocolata și o amestecăm cu untul.
3. Batem ouăle și le punem în bol.
4. Adăugăm făina și zahăr treptat și amestecăm.
5. Punem compoziția în formele de mini-chec/brioșe.
6. Lăsăm la cuptor pentru 15 minute la 180° Celsius.
Mini checurile se pot orna cu zahăr pudră! Echipa A7 vă urează poftă bună și un sfârșit de săptămână liniștit!
Se zice că un weekend relaxant și reușit este posibil doar dacă urmăriți ultima ediție din această săptămână la Matin A7, cu Fabien Bévis. Vă propun să verificați și să ne ziceți dacă este adevărat!
Publicată de A7TV pe Joi, 20 februarie 2020