Astăzi vă propunem o rețetă ce reprezintă o sursă de fibre, vitamine, proteine și grăsimi sănătoase.
INGREDIENTE:
– 1 banană
– 120 g fulgi ovăz
– 75 g nuci braziliene/clasice
– 2 linguri miere
– 1 lingură unt de arahide
– Stafide
– 2 linguri fulgi de cocos
PREPARARE:
1. Trecem fulgii de ovăz prin blender în așa fel încât să îi mai rafinăm puțin
2. Procedăm în același fel cu nucile
3. Într-un bol mare pisăm banana cu o furculiță până obținem un piure.
4. Adăugăm mierea, untul de arahide și stafidele.
5. Amestecăm foarte bine.
6. Formăm mingiuțe de mărimi potrivite, le trecem prin fulgii de cocos și le așezăm în tava care urmează a fi băgată la frigider pentru o oră.
Se pot servi cu sos de ciocolată pe deasupra.
Pofta bună!