Acasă Articole REȚETA A LA F...

REȚETA A LA FABIEN: MAC AND CHEESE

Pentru că pastele nu sunt doar ale Italiei și combinațiile de brânzeturi nu aparțin doar Franței, astăzi Fabien Bevis a pregătit la Matin A7 o rețetă cu paste și brânză, din America!

Ingrediente:
200 g macaroane
50 g unt
30 g făină
60 ml lapte
250 g cheddar
200 g emmental
Sare
Piper
Nucșoară

PREPARARE:
1. Se fierb pastele. Timpul de gătire este înscris pe ambalaj, dar este de preferat să se ia de pe foc înainte cu un minut să se împlinească timpul de fierbere astfel încât să fie ușor al dente
2. În alt vas se pune untul la topit, se adaugă făina, apoi laptele astfel încât să se obțină o cremă albă
3. Se adaugă și brânza cheddar și se amestecă până când toate ingredientele formează un sos
4. Se pun: sarea, piperul și nucșoara
5. Pastele se așază într-o tavă de sticlă, iar deasupra lor se toarnă sosul și se presară brânza emmental.

6. Se bagă la cuptorul preîncălzit, la 180 grade timp de 20 minute, până când brânza emmental formează o ușoară crustă.

Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!

MATIN A7 – cu Fabien Bévis

Unde a disparut vara astăzi? Este o vreme de a sta acasă pentru a ne uita la prima ediție din această săptămână, la Matin A7!

Publicată de A7TV pe Duminică, 12 iulie 2020

ULTIMELE ARTICOLE

Când ar trebui să vedem p...

Într-o piață competitivă ...

Descoperă călătoria creșt...

Într-o lume plină de agit...

Cancerul pulmonar –...

Cancerul pulmonar rămâne ...