Rețeta zilei este o combinație foarte interesantă de gusturi. Chez Fabien a reușit să combine dulcele cu săratul și cu iutele atât de ingenios încât după fiecare furculiță de mâncare vei mai dori încă una, și încă una…
Ingrediente:
500 ml de lapte
50 g zahăr
4 gălbenușuri de ou
Zahăr vanilat / esență de vanilie
1 lingură amidon de porumb
PREPARARE:
1. Se mărunțește ceapa și usturoiul.
2. Se taie cubulețe morcovii, cartofii si dovleceii
3. Se pune într-o tigaie ceapa și usturoiul și se calesc 2 min cu ulei de măsline
4. Se adaugă apoi morcovul, cartofii si dovleceii și se lasa în tigaie acoperita 25 de minute
5. Se adaugă 25 de cl de smântână de cocos, zeama de o lămâie verde și curry și se amestecă bine conținutul
6. Compoziția se lasă încă 20 de minute la foc mic
7. Se adaugă sare și piper după gust. Opțional puteți folosi și ardei iute
Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!
Ne așteaptă o ediție despre arta: arta grafica, arta fotografica și arta culinara. Sa nu pierdeți o nouă ediție la Matin A7, cu Fabien Bévis!
Publicată de A7TV pe Marţi, 14 iulie 2020