Home Articole Noutăți REȚETA A LA FABIEN: Fursecuri cu fulgi de ovăz

REȚETA A LA FABIEN: Fursecuri cu fulgi de ovăz

0
REȚETA A LA FABIEN: Fursecuri cu fulgi de ovăz
Astăzi pregătim un desert delicios și bogat în fibre. Putem folosi ciocolată cu lapte sau ciocolată neagră amăruie dacă ne place gustul bogat de cacao. INGREDIENTE: 50 g unt 125 g zahăr brun 1 ou 50 g făină 175 g fulgi de ovăz 75 g ciocolată Drojdie Sare 1. Într-un bol mare amestecăm oul cu untul topit pentru a forma o bază lichidă. 2. Adăugăm zahărul brun, făina și fulgii de ovăz, iar apoi drojdia și puțină sare. 3. Răzuim ciocolata pentru a se amesteca mai bine cu restul compoziției sau pur și simplu o tăiem în cubulețe mai mici dacă preferăm să descoperim bucățele întregi în fursecuri. După ce am terminat de răzuit sau tăiat ciocolata, o adăugăm în compoziție și amestecăm totul foarte bine cu telul. 4. Lăsăm cuptorul la încălzit și așezăm o foaie de gătit pe tavă. 5. Formăm fursecuri de mărimi potrivite, iar după ce le așezăm strategic pe tavă (deoarece vor crește în cuptor) le lăsăm pentru 15-20 de minute la 180°. Se pot servi cu frișcă sau o băutură foarte fierbinte: lapte pentru cei mici, cafea pentru cei mari! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7! Poftă bună! https://www.facebook.com/a7tv.ro/videos/127600028389806/