8.5 C
București
sâmbătă, 4 aprilie 2020
Acasă Emisiuni MATIN A7 REȚETA A LA FABIEN: Fursecuri cu ciocolată

REȚETA A LA FABIEN: Fursecuri cu ciocolată

Astăzi pregătim un desert cu ciocolată neagră și albă – un duo irezistibil pentru papilele gustative, dar și o sursă de energie.

INGREDIENTE:
150 g făină
100 g ciocolată neagră/albă
85 g unt
85 g zahăr tos
1 ou
Zahăr vanilat
Drojdie uscată
Sare

PREPARARE:
1. Într-un bol, se amestecă untul cu oul și ƶahărul.
2. Adăugăm treptat făina în compoziție, alături de drojdia uscată.
3. Tăiem ciocolata în cubulețe mici.
4. Adăugăm în bol ciocolata și zahărul vanilat, apoi amestecăm bine.
5. OPȚIONAL! Putem adăuga și bucățele de nuci.
6. Se lasă la cuptor pentru 10-15 minute la 180° C.

Fursecurile se pot servi ca atare sau, pentru a adăuga un aport de vitamine, putem felia câteva fructe proaspete dintre cele preferate! Poftă bună!
Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Ordonanța Militară 7 – Încă un oraș în carantină

Ministerul de Interne a adoptat, sâmbătă, Ordonanța Militară 7 care prevede intrarea orașului Țăndărei în carantină, interzicere zborurilor spre și dinspre zonele roșii (Italia,...

”Gripa Spaniolă” – cea mai devastatoare epidemie din istorie

O pandemie este o epidemie extinsă la o scară largă, ce trece de graniţele internaţionale şi afectează, de obicei, un număr mare de oameni,...

OBLIGATORIU, de luni, într-un oraș din România!

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) a decis, vineri seara, că se impune purtarea mijloacelor de protecţie a gurii şi a nasului în...

4 APRILIE ÎN ISTORIE

În fiecare an, la 4 aprilie, este marcată Ziua internaţională a animalelor fără stăpân. Istoria acestei zile începe în toamna anului 2010, când aproximativ o...

COMENTARII RECENTE