Astăzi pregătim un desert cu ciocolată neagră și albă – un duo irezistibil pentru papilele gustative, dar și o sursă de energie.
INGREDIENTE:
150 g făină
100 g ciocolată neagră/albă
85 g unt
85 g zahăr tos
1 ou
Zahăr vanilat
Drojdie uscată
Sare
PREPARARE:
1. Într-un bol, se amestecă untul cu oul și ƶahărul.
2. Adăugăm treptat făina în compoziție, alături de drojdia uscată.
3. Tăiem ciocolata în cubulețe mici.
4. Adăugăm în bol ciocolata și zahărul vanilat, apoi amestecăm bine.
5. OPȚIONAL! Putem adăuga și bucățele de nuci.
6. Se lasă la cuptor pentru 10-15 minute la 180° C.
Fursecurile se pot servi ca atare sau, pentru a adăuga un aport de vitamine, putem felia câteva fructe proaspete dintre cele preferate! Poftă bună!
Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!