Astăzi pregătim un desert captivant pentru cei mici. Putem crea o frumoasă colaborare cu ei deoarece vor fi încântați de multitudinea de forme, culori și arome din care pot alege. Nimic mai simplu decât să formăm o bază de fursecuri la care vom adăuga bomboanele preferate, cele mai fine praline sau cele mai crocante alune învelite în ciocolată!
INGREDIENTE:
200 g făină
120 g zahăr
100 g bomboane de ciocolată
70 g unt
1 ou
Drojdie
PREPARARE:
1. Topim untul.
2. Într-un bol mare, amestecăm cu untul și zahărul.
3. Batem oul și îl adăugăm în compoziție.
4. Adăugăm făina treptat alături de drojdie.
5. Fărâmițăm o parte din bomboanele de ciocolată și le amestecăm cu restul compoziției din bol.
6. Formăm mingiuțe pe care le aplatizăm – fursecuri.
7. Punem hârtie de gătit în tavă.
8. Așezăm fursecurile pe tavă.
9. Punem restul de bomboane rămase deasupra fursecurilor, pentru un ornament atractiv și delicios.
10. Introducem la cuptor pentru 15 minute la 180° C.
Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!
Hai să nu mai glumim! Mai este duminica, nu-i așa? Asta ar fi reacția noastră dacă nu era prima ediție, la Matin A7, cu Fabien Bévis. Noi ne bucuram când este luni dimineață. Voi?
Publicată de A7TV pe Duminică, 12 aprilie 2020