REȚETA A LA FABIEN: Frigănele dulci – A7TV – Trăiește viitorul!

În loc să aruncăm feliile de pâine care se usucă, le putem transforma într-o gustare delicioasă “Pain Perdu” bogată în carbohidrați și proteine de care avem nevoie la începutul zilei. Se poate chiar împacheta la școală pentru cei mici.

INGREDIENTE:
250 ml lapte
3 ouă
75 g zahăr brun
6 felii din pâinea favorită

PREPARARE:
1. Amestecăm într-un bol mare laptele cu ouăle folosindu-ne de un tel. Adăugăm zahărul și amestecăm bine în continuare.
2. Punem două cubulețe de unt în tigaie. În timp ce untul se topește, noi scufundăm feliile de pâine în compoziție.
3. După ce s-au îmbibat, le punem în tigaie și le întoarcem pe fiecare parte până se rumenesc bine.
4. Le putem combina cu miere, banane, nuci sau dulceață de fructe.

Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas pe Matin A7!

Astăzi vorbim despre memorie, la #MatinA7.

Publicată de A7TV pe Luni, 20 ianuarie 2020

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *