Home Articole Noutăți REȚETA A LA FABIEN: Frigănele dulci

REȚETA A LA FABIEN: Frigănele dulci

0
REȚETA A LA FABIEN: Frigănele dulci
În loc să aruncăm feliile de pâine care se usucă, le putem transforma într-o gustare delicioasă “Pain Perdu” bogată în carbohidrați și proteine de care avem nevoie la începutul zilei. Se poate chiar împacheta la școală pentru cei mici. INGREDIENTE: 250 ml lapte 3 ouă 75 g zahăr brun 6 felii din pâinea favorită PREPARARE: 1. Amestecăm într-un bol mare laptele cu ouăle folosindu-ne de un tel. Adăugăm zahărul și amestecăm bine în continuare. 2. Punem două cubulețe de unt în tigaie. În timp ce untul se topește, noi scufundăm feliile de pâine în compoziție. 3. După ce s-au îmbibat, le punem în tigaie și le întoarcem pe fiecare parte până se rumenesc bine. 4. Le putem combina cu miere, banane, nuci sau dulceață de fructe. Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas pe Matin A7! https://www.facebook.com/a7tv.ro/videos/172669044014538/