Astăzi pregătim un desert ușor de preparat – atractiv atât pentru cei mici, cât și pentru adulții din familie… Se caracterizează printr-un aluat pufos care abundă în ciocolată!
INGREDIENTE:
1 aluat foietaj
100 g cremă de ciocolată
1 ou
3 linguri de lapte
PREPARARE:
1. Întindem aluatul, dându-i o formă pătrată.
2. Tăiem din el, pe lungime, o bucată de 5 cm lățime pe care o vom păstra deoparte.
3. Întindem crema de ciocolată pe aluatul întins.
4. Rulăm aluatul.
5. Tăiem ruloul, pe lung, în jumătăți.
6. Împletim cele două jumătăți și le lipim între ele folosindu-ne de bucățica de aluat de la început.
7. Batem oul cu laptele, apoi întindem cu o pensulă un strat generos din acest amestec deasupra preparatului nostru.
8. Punem hârtie de copt pe tavă.
9. Introducem la cuptor pentru 30 de minute la 180° C.
Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!
Nu prea ne plictisim acasă. De exemplu ieri am constatat că într-un pachet de 1kg de orez sunt 7741 boabe și intr-un altul din același brand sunt 7876. Foarte ciudat! Și voi cum vă ocupați timpul? Dacă nu aveți orez de numărat acasă puteti să urmăriți #MatinA7, cu Fabien Bévis
Publicată de A7TV pe Luni, 23 martie 2020