Acasă Articole REȚETA A LA F...

REȚETA A LA FABIEN: ”DROB DE LEGUME”

Astăzi optăm pentru o rețetă de criză – ingrediente sănătoase esențiale vigorii vitale, un gust bogat… plus avantajul condiției de conservare! Acest drob asortat de legume – sursa dumneavoastră de proteine, vitamine și minerale – poate fi păstrat la congelator după preparare și servit în diverse combinații!

INGREDIENTE:
100 g fulgi de ovăz
50 g pesmet
1 ceapă
3 căței de usturoi
1 ardei
2 roșii
5 ciuperci
½ dovlecel
2 ouă
Ulei
Sare

PREPARARE:
1. Spălăm bine legumele, decojim ciupercile și îndepărtăm cotoarele și semințele unde este cazul.
2. Tăiem toate legumele cubulețe mici.
3. Punem ulei de măsline în tigaie.
4. Pornim aragazul la foc mediu și lăsăm ceapa la călit câteva minute.
5. Adăugăm restul de legume în tigaie la foc mediu.
6. Amestecăm cu o lingură de lemn și supraveghem permanent timp de 10 minute.
7. Oprim aragazul și punem foaie de gătit într-o formă de chec.
8. Batem cele două ouă cu telul și le adăugăm în tigaie.
9. Vom observa că roșiile își vor lăsa sucul propriu, așa că adăugăm fulgii de ovăz și pesmetul, apoi amestecăm foarte bine.
10. Turnăm conținutul în formă, apoi îl lăsăm la cuptor pentru 35-40 de minute la 200° C.

Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!

Știți bancul: Doi Francezi sunt pe un platou de televiziune… și vorbesc între ei în limba romana.Hai să vedem dacă se descurcă suficient de bine sau dacă le punem subtitrare, la #Matin A7, cu Fabien Bévis

Publicată de A7TV pe Miercuri, 18 martie 2020

ULTIMELE ARTICOLE

„Nedoriții” – O poveste d...

Pe 18 februarie 2025, de ...

Rolul familiei în Biblie:...

Rolul familiei în Biblie:...

Trump și negocierile pent...

În februarie 2025, Donald...