Acasă Articole REȚETA A LA F...

REȚETA A LA FABIEN: CRUMBLE CU DOVLECEL

Dovlecelul conține mai mult de 90% apă, astfel încât unul de mărime medie are numai 25 de calorii. Fiind un aliment ușor, Fabien ne pregătește la MatinA7 rețete delicioase de vară cu dovlecel.

Ingrediente:
2 dovlecei
1 ceapă
100 g brânză de capră
75 g făină
75 g parmezan
60 g unt

PREPARARE:
1. Ceapa și dovlecelul se taie în formă de cubulețe și se pun la călit în puțin ulei de măsline și sare
2. Pentru crustă, cât se gătesc ceapa și dovlecelul, se amestecă făina cu untul – care este la temperatura camerei – apoi se adaugă și parmezanul. Compoziția va avea o textură nisipoasă
3. Amestecul de la pasul 1. se așază într-o tavă de sticlă, peste care se se pune brânza de capră tăiată cubulețe.
4. Deasupra se presară compoziția cu textura nisipoasa
5. Se pune la cuptor, la 180 de grade, 20 de minute

Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!

Publicată de A7TV pe Miercuri, 8 iulie 2020

ULTIMELE ARTICOLE

Descoperă călătoria creșt...

Într-o lume plină de agit...

Cancerul pulmonar –...

Cancerul pulmonar rămâne ...

„Credință neclintită” – O...

Pregătește-te pentru o ex...