Cordon bleu vegetarian?! Da, este posibil! În bucătăria lui Fabien orice aliment capătă noi forme și gusturi absolut uimitoare!
Ingrediente:
250 g tofu
200 g cașcaval
1 dovlecel
30 g pesmet
2 ouă
Sare
Piper
Ulei de măsline
PREPARARE:
1. Cașcavalul, tofu și dovlecelul se taie în feliuțe subțiri
2. Se formează un sandwich având următoarea formă: o felie de tofu, una de cașcaval, una de dovlecel și la final încă o felie de tofu
3. Se bate oul cu sare și piper
4. Fiecare sandwich se tăvălește prin ou, apoi prin pesmet
5. Cordon bleu – ul se prăjește în tigaie, cu ulei, cate 2-3 minute pe fiecare part
Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!
Publicată de A7TV pe Luni, 6 iulie 2020