Home Articole REȚETA A LA FABIEN “CHEESECAKE FĂRĂ COACERE”

REȚETA A LA FABIEN “CHEESECAKE FĂRĂ COACERE”

0
REȚETA A LA FABIEN “CHEESECAKE FĂRĂ COACERE”
Dacă ați făcut rețeta de biscuiți Speculoos postată ieri, astăzi puteți să folosiți biscuiții rămași pentru un Cheesecake delicios… Iar de biscuiții au fost prea delicioși și nu mai aveți, putem folosi biscuiți clasici cu cacao. Începem? INGREDIENTE: 600 g brânză proaspătă de vacă 250 g biscuiți simpli cu aromă de cacao 60 g unt 75 g zahăr pudră 2 lămâi 10 g amidon Esență de vanilie Fructe proaspete: afine, căpșuni, piersici sau oricare alt fruct preferat, (de preferat cu aciditate scăzută) PREPARARE: PENTRU BLAT 1. Topim untul. 2. Zdrobim biscuiții într-un bol. 3. Amestecăm cu untul. 4. Punem într-o formă de tort sau o tavă înaltă. 5. Lăsăm la frigider timp de 40 minute. PENTRU CREMĂ 1. Stoarcem zeama de la două lămâi și o punem în oală la foc mediu. 2. Adăugăm zahărul pudră și amestecăm bine. 3. Punem treptat amidonul în timp ce amestecăm (amidonul este un bun susbstituent al gelatinei). 4. Luăm de pe foc și adăugăm brânza și esența de vanilie. 5. Amestecăm bine. PENTRU FINALIZARE 1. Turnăm amestecul peste blatul scos de la frigider. 2. Introducem din nou la frigider pentru minim 3 ore. 3. Ornăm cu bucățele de fructe proaspete.       Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7! Vă dorim un weekend prelungit plăcut! https://www.facebook.com/a7tv.ro/videos/1781969185278362