Acasă Articole REȚETA A LA F...

REȚETA A LA FABIEN: CHEC DE VARĂ

Checul nu este întotdeauna dulce. Poate fi și sărat, cremos, pufos, dar mai ales delicios, astfel încât să te lingi pe degete.

Ingrediente:
200 g făină
100 g emmental
4 ouă
12.5 cl lapte
7 cl ulei de măsline
Drojdie
Sare
Piper
400 g roșii cherry
200 g brânză de capră
Ierburi de Provence

        

PREPARARE:
1. Făina se amestecă împreună cu ouăle și laptele, apoi se adaugă brânza emmental
2. Se pune sarea, piperul și drojdia
3. Compoziția se lasă la dospit 40 de minute
4. Se adaugă brânza de capră tăiată în cubulețe
5. Se pun roșiile cherry tăiate în jumătate și se amestecă
6. Aluatul astfel obținut se pune la cuptor la 180 de grade, timp de 50 de minute
7. Se poate servi alături de o salata gustoasa, de vară.

Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!

Avem o ultima ocazie in această săptămână sa ne întâlnim în direct și sa vorbim despre educație și cultură. Nu vreți sa pierdeți această șansă așa ca va așteptăm la Matin A7!

Publicată de A7TV pe Joi, 2 iulie 2020

ULTIMELE ARTICOLE

Descoperă călătoria creșt...

Într-o lume plină de agit...

Cancerul pulmonar –...

Cancerul pulmonar rămâne ...

„Credință neclintită” – O...

Pregătește-te pentru o ex...