Home Articole REȚETA A LA FABIEN: CHEC DE VARĂ

REȚETA A LA FABIEN: CHEC DE VARĂ

0
REȚETA A LA FABIEN: CHEC DE VARĂ
Checul nu este întotdeauna dulce. Poate fi și sărat, cremos, pufos, dar mai ales delicios, astfel încât să te lingi pe degete. Ingrediente: 200 g făină 100 g emmental 4 ouă 12.5 cl lapte 7 cl ulei de măsline Drojdie Sare Piper 400 g roșii cherry 200 g brânză de capră Ierburi de Provence          PREPARARE: 1. Făina se amestecă împreună cu ouăle și laptele, apoi se adaugă brânza emmental 2. Se pune sarea, piperul și drojdia 3. Compoziția se lasă la dospit 40 de minute 4. Se adaugă brânza de capră tăiată în cubulețe 5. Se pun roșiile cherry tăiate în jumătate și se amestecă 6. Aluatul astfel obținut se pune la cuptor la 180 de grade, timp de 50 de minute 7. Se poate servi alături de o salata gustoasa, de vară. Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7! https://www.facebook.com/a7tv.ro/videos/720628985458019