Acasă Articole Noutăți REȚETA A LA F...

REȚETA A LA FABIEN: Camembert pane

Astăzi pregătim o gustare îndrăzneață cu brânză mucegăită Camembert și dulceață de smochine. Această combinație creativă este un depozit de proteine și amino-acizi ce păstrează țesuturile sănătoase. Rețeta nu este recomandată, însă, persoanelor însărcinate, Camembert putând fi înlocuit cu brânză obișnuită.

INGREDIENTE:
1 roată de brânză Camembert
2 ouă
200 g făină
100 g pesmet
Dulceață de smochine

PREPARARE:
1. Tăiem brânza Camembert în triunghiuri potrivite.
2. Într-un bol mic, batem cele două ouă.
3. Punem făina într-un bol separat.
4. Într-o farfurie semi-adâncă punem pesmetul.
5. Luăm câte un triunghi de brânză și îl trecem, pe rând, prin făină, apoi ou, iar apoi pesmet (în ordinea precizată).
6. OPȚIONAL! Putem trece triunghiul încă o dată prin ou și pesmet, după prima tură.
7. Introducem la cuptor pentru 5 minute la 180° Celsius.
8. La sfârșit adăugăm topping-ul de dulceață de smochine.

Gustarea se poate servi cu struguri sau, pur și simplu, ca atare! Vă dorim poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!

Dacă vă place să vă asumați riscuri în viață, vă invităm să încercați rețeta noastră de brânză franțuzească cu dulceață, la #MatinA7 cu Fabien Bévis

Publicată de A7TV pe Miercuri, 19 februarie 2020

ULTIMELE ARTICOLE

Rolul familiei în Biblie:...

Rolul familiei în Biblie:...

Trump și negocierile pent...

În februarie 2025, Donald...

Cele Zece Porunci și rele...

Cele Zece Porunci, cunosc...