Acasă Articole REȚETA A LA F...

REȚETA A LA FABIEN ”BRIOȘE CU PERE ȘI CIOCOLATĂ”

A spus cineva desert? Nu este o regulă să mâncăm bunătăți dulci doar la ocazii speciale, dar cu aceste brioșe orice zi simplă va deveni ocazie de sărbătoare!

Bucurați-vă de gustul delicios fie în compania celor dragi, fie petrecând o după-amiază singuri ori în compania animăluțului de companie!

INGREDIENTE:

375 g făină
3 pere
50 g zahăr
100 g ciocolată neagră
2 ouă
200 ml lapte
160 g unt topit
1 pliculeț drojdie uscată

PREPARARE:

1. Topim untul și spălăm bine perele.
2. Într-un bol mare, vom amesteca untul topit, ouăle bătute, zahărul și laptele ajutându-ne de un tel.
3. Turnăm conținutul pliculețului de drojdie uscată în făină (drojdia va da preparatului o consistență aerată și pufoasă).
4. Adăugăm făina treptat în bol în timp ce amestecăm bine cu telul.
5. Tăiem perele cubulețe potrivite și mărunțim ciocolata apoi le adăugăm și pe acestea în bol și amestecăm.
6. ATENȚIE! Ciocolata nu trebuie să fie pisată foarte fin, ci pot rămâne și bucățele mai mari pentru ca brioșele să fie mai atractive și mai crocante.
7. Punem compoziția în formele de brioșe.
8. Introducem la cuptor pentru 25 minute la 180° C.

Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!

Am fost la magazin și ni s-a luat temperatura. Așa ca o sa întrebam pe un judecător dacă este legal așa ceva.Dar cel mai important este ca am cumpărat toate ingredientele pentru o rețetă deosebită, la Matin A7, cu Fabien Bévis

Publicată de A7TV pe Luni, 25 mai 2020

ULTIMELE ARTICOLE