REȚETA A LA FABIEN: Brioșe cu fructe de pădure – A7TV – Trăiește viitorul!

Astăzi pregătim un desert fructat, dulce-acrișor. Această gustare îi va cuceri atât pe cei mici, cât și pe cei mari! La fel cum v-am obișnuit la fiecare matinal, vă oferim o rețetă simplă și delicioasă!

INGREDIENTE:
200 g făină
150 g zahăr
2 ouă
120 g unt
1 iaurt grecesc
200 g fructe de pădure
Drojdie

PREPARARE:

1. Topim untul.
2. Într-un bol mare, punem baza de iaurt, la care adăugăm untul topit, zahărul și ouăle (fără să separăm gălbenușurile de albușuri)
3. Amestecăm bine cu telul.
4. Adăugăm treptat făina pentru a nu îngroșa compoziția.
5. Adăugăm drojdia și continuăm să amestecăm bine.
6. În acest timp, umplem formele de brioșe după cum urmează:
7. Umplem cu pasta obținută doar până la jumătatea formei;
8. Adăugăm un strat de fructe de pădure peste;
9. Acoperim cu alt strat de compoziție până când rămâne puțin spațiu liber în vârf în așa fel încât să poată crește potrivit în cuptor.
10. Brioșele se lasă pentru 20 de minute la cuptor deja incalzit la 180° C.

                      

Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!

Andrei Popa este antreprenor de la frageda vârstă de 24 de ani. Cu deja 15 ani la activ în domeniu, acesta ne va vorbi despre noțiunea de “antreprenoriat social”, în speță despre proiectul social “Ziua Dăruirii”, dar și despre modalitățile prin care fiecare antreprenor ori cetățean poate să se implice pentru a ajuta pe ceilalți.Alături de noi va fi și Mihai Nae, împreună cu simpaticii săi căței.Totul la #MatinA7, cu Fabien Bevis.

Publicată de A7TV pe Joi, 13 februarie 2020

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *