Acasă Articole Noutăți REȚETA A LA F...

REȚETA A LA FABIEN ”Brioșe cu ciocolată albă”

Deși provine tot din planta de cacao, ciocolata albă nu are aceleași caracteristici precum ciocolata neagră. Ciocolata albă este recunoscută pentru gustul foarte dulce și aroma subtilă de unt de cacao. Aceasta ajută sistemul digestiv prin accelerarea producției de salivă, tratează mâncatul compulsiv, reduce migrenele și chiar îmbunătățește funcția cognitivă prin conținutul de flavanoli.

INGREDIENTE:
375 g făină
125 g zahăr
200 g ciocolată albă
2 ouă
375 ml lapte
160 g unt
45 g fulgi de migdale

PREPARARE:
1. Tăiem ciocolata în cubulețe mici.
2. Într-un bol mare, amestecăm ouăle deja bătute cu untul.
3. Adăugăm laptele și zahărul.
4. Adăugăm treptat făina și fulgii de migdale.
5. Punem amestecul în formele de brioșe.
6. Adaugăm câțiva fulgi deasupra.
7. Lăsăm la cuptor timp de 20 de minute la 180° C.
8. Lăsăm brioșele să se răcească.

Poftă bună! Urmăriți prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7!

A venit primăvara! De obicei ne panicăm și mergem la sală să arătăm bine pe plajă. Cu Matin A7, nici nu aveți nevoie sa plătiți un abonament! Vă invităm să faceți sport cu noi si sa urmăriți o emisiune plină de energie, cu Fabien Bévis.

Publicată de A7TV pe Duminică, 1 martie 2020

ULTIMELE ARTICOLE

Descoperă călătoria creșt...

Într-o lume plină de agit...

Cancerul pulmonar –...

Cancerul pulmonar rămâne ...

„Credință neclintită” – O...

Pregătește-te pentru o ex...