Săptămâna aceasta v-am adus rețete de pe trei continente diferite: o supă cremă franțuzească din Europa, un preparat tradițional japonez din Asia, iar de data aceasta pregătim un desert de pe partea cealaltă a globului, inspirat din cultura americană!
INGREDIENTE:
140 g făină
125 g unt
180 g din ciocolata preferată
40 g zahăr brun
1 ou
Esență de vanilie
PREPARARE:
1. Lăsăm untul la temperatura camerei pentru 2-3 ore sau punem timp de 15-20 secunde la microunde.
2. Într-un bol, batem untul cu zahărul brun până se formează o cremă.
3. Batem oul și îl adăugăm împreună cu o linguriță de esență de vanilie.
4. Adăugăm făina treptat și amestecăm cu telul.
5. Tăiem ciocolata în cubulețe potrivit de mici.
6. Punem jumătate în aluat și amestecăm.
8. Întindem aluatul într-o tavă rotundă având diametrul de cel mult 20 cm.
9. Punem restul de ciocolată pe deasupra.
10. Introducem la cuptor pentru 30 minute la 180°C.
Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7 cu Fabien Bevis!
Data de 8 mai a intrat in istorie cand s-a terminat acum 75 de ani cel de- al doilea razboi mondial. Poate de anul viitor o sa sarbatorim si data de 15 mai ca sfarsitul izolarii in Romania. Dar cu siguranta, o sa sarbatorim finalul saptamanii, la Matin A7, cu Fabien Bévis
Publicată de A7TV pe Joi, 7 mai 2020