Home Articole REȚETA A LA FABIEN “BLONDIE AMERICAN”

REȚETA A LA FABIEN “BLONDIE AMERICAN”

0
REȚETA A LA FABIEN “BLONDIE AMERICAN”
Săptămâna aceasta v-am adus rețete de pe trei continente diferite: o supă cremă franțuzească din Europa, un preparat tradițional japonez din Asia, iar de data aceasta pregătim un desert de pe partea cealaltă a globului, inspirat din cultura americană! INGREDIENTE: 140 g făină 125 g unt 180 g din ciocolata preferată 40 g zahăr brun 1 ou Esență de vanilie PREPARARE: 1. Lăsăm untul la temperatura camerei pentru 2-3 ore sau punem timp de 15-20 secunde la microunde. 2. Într-un bol, batem untul cu zahărul brun până se formează o cremă. 3. Batem oul și îl adăugăm împreună cu o linguriță de esență de vanilie. 4. Adăugăm făina treptat și amestecăm cu telul. 5. Tăiem ciocolata în cubulețe potrivit de mici. 6. Punem jumătate în aluat și amestecăm. 8. Întindem aluatul într-o tavă rotundă având diametrul de cel mult 20 cm. 9. Punem restul de ciocolată pe deasupra. 10. Introducem la cuptor pentru 30 minute la 180°C. Poftă bună! Puteți urmări prepararea rețetei pas cu pas la Matin A7 cu Fabien Bevis! https://www.facebook.com/a7tv.ro/videos/708692966544994