8.5 C
București
marți, 4 octombrie 2022
Acasă Emisiuni Mens Sana Remodelarea chirurgicală a sânului

Remodelarea chirurgicală a sânului

Există momente critice în viață femeilor când se uită în oglindă și nu se mai recunosc: bolile, copiii, stresul, fluctuațiile de greutate le-au transformat. Însă, medicina estetică le vine în ajutor cu soluții care să le ajute să își recapete încrederea în sine și să se privească din nou cu mulțumire.

 

Bustul poate fi un punct sensibil pentru doamne, de aceea, medicul Pascal Dameh propune remodelarea acestuia prin proceduri chirurgicale.

Chiar dacă vorbim despre o operație destinată femeilor, recunoscute ca fiind halterofile ale durerii, este firesc să apară întrebări despre perioada de recuperare și suferința fizică asociată intervenției. Așadar, cât timp după intervenție vor exista dureri, explică doctorul Pascal Dameh.

”Durerea este variabilă. Este foarte important să știți că durerile nu sunt din sân, din cauza implantului sau din cauza bustului.

Durerea este din cauza benzii (care ține sânul). Pentru că este presiunea în care implantul încearcă să plece de pe loc și presiunea pe care eu am pus-o peste sân, fix pe torace; este durerea de spate.”

Rezultatul final al intervenției va fi influențat și de respectarea regulilor pe care o pacientă le va urma. Iată ce recomandă medicii pentru recuperarea rapidă și eficientă:

”Activitatea sportivă putem să o reluăm după o lună, de la abdomen în jos, adică putem să ridicăm o greutate mică, până în 5 kg.

De reținut este că aceste ridicări nu vor fi efectuate cu forța. Pentru abdomene și push-up trebuie așteptat 6 luni. Contează ca, în final, implantul respectiv să poată să țină o viață.”

Interviul complet, în emisiunea Mens Sana, cu Consuela Bălașa:

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Cum reușesc unele persoane să trăiască mai mult?

Cum reușesc unele persoane să trăiască mai mult? Este o întrebare care a provocat diverse discuții prin care s-a încercat o găsire a unei...

Distracția face o relație de căsătorie mai interesantă?

Distracția face o relație de căsătorie mai interesantă? Foarte multe cupluri de diferite vârste pierd pe parcursul anilor acea flacără a așa numitei distracții,...

Bolnavii de Alzheimer vor avea parte de un nou tratament

Bolnavii de Alzheimer vor avea parte de un nou tratament conform FDA. Boala Alzheimer este o patologie neurodegenerativă progresivă. Aceasta afectează gândirea coerentă, memoria și...

Mit sau adevăr – bebelușii poftesc?

Societatea din ziua de astăzi perpetuează ideea că bebelușii poftesc diverse alimente, mai ales în dreptul sugarilor. Este oare acest lucru un mit sau...