8.5 C
București
marți, 18 ianuarie 2022
Acasă Emisiuni Mens Sana Remodelarea chirurgicală a sânului

Remodelarea chirurgicală a sânului

Există momente critice în viață femeilor când se uită în oglindă și nu se mai recunosc: bolile, copiii, stresul, fluctuațiile de greutate le-au transformat. Însă, medicina estetică le vine în ajutor cu soluții care să le ajute să își recapete încrederea în sine și să se privească din nou cu mulțumire.

 

Bustul poate fi un punct sensibil pentru doamne, de aceea, medicul Pascal Dameh propune remodelarea acestuia prin proceduri chirurgicale.

Chiar dacă vorbim despre o operație destinată femeilor, recunoscute ca fiind halterofile ale durerii, este firesc să apară întrebări despre perioada de recuperare și suferința fizică asociată intervenției. Așadar, cât timp după intervenție vor exista dureri, explică doctorul Pascal Dameh.

”Durerea este variabilă. Este foarte important să știți că durerile nu sunt din sân, din cauza implantului sau din cauza bustului.

Durerea este din cauza benzii (care ține sânul). Pentru că este presiunea în care implantul încearcă să plece de pe loc și presiunea pe care eu am pus-o peste sân, fix pe torace; este durerea de spate.”

Rezultatul final al intervenției va fi influențat și de respectarea regulilor pe care o pacientă le va urma. Iată ce recomandă medicii pentru recuperarea rapidă și eficientă:

”Activitatea sportivă putem să o reluăm după o lună, de la abdomen în jos, adică putem să ridicăm o greutate mică, până în 5 kg.

De reținut este că aceste ridicări nu vor fi efectuate cu forța. Pentru abdomene și push-up trebuie așteptat 6 luni. Contează ca, în final, implantul respectiv să poată să țină o viață.”

Interviul complet, în emisiunea Mens Sana, cu Consuela Bălașa:

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

PNL: Din aprilie 2022 se va reduce TVA la energie și se vor compensa certificatele verzi

Românii care primesc facturi prea mari la energie și la gaze trebuie să facă imediat plângere la Protecția Consumatorului, a spus ministrul Economiei. Ministrul...

Meteorologii anunță ninsori viscolite, vânt cu rafale de până la 120 km/oră și polei

Episod de iarnă autentică, la munte și în nord-vestul țării. Va ninge din nou, iar temperaturile scad. Meteorologii spun că vremea va fi schimbătoare,...

Ce urmează după săptămâna de dialog? Kremlin: Suntem gata să trecem la represalii

După o săptămână de diplomaţie intensă, ruşii şi occidentalii rămân pe poziţii „total divergente”, ceea ce este „supărător”, după cum a declarat duminică purtătorul...

Cătălin Predoiu a finalizat proiectul privind desfiinţarea secției pentru investigația infracțiunilor din justiție

Ministerul Justiţiei a anunţat că a finalizat proiectul de lege privind desfiinţarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) şi că va iniţia, săptămâna...