8.5 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022
Acasă Articole Noutăți Război total în Ucraina - Cum arată viitorul României?

Război total în Ucraina – Cum arată viitorul României?

Astăzi se împlinesc 8 zile de când Vladimir Putin a decis o invazie, la scară largă, asupra Ucrainei, sub pretextul apărării rușilor din Ucraina de est de “genocidul” produs de administrația ucraineană asupra lor.

 

De altfel, astfel de contexte și pretexte sunt întâlnite de-a lungul istoriei, inclusiv cele care au dat startul celui De-al Doilea Război Mondial.

În această situație, care este viitorul României? Se poate simți poporul acestei țări în siguranță?

În emisiunea Ediție Specială cu Cornel Dărvășan, fostul deputat și membru al Comisiei de Apărare și Siguranță Națională, Dănuț Liga, oferă previziuni personale cu privire la viitorul acestui conflict:

“De fiecare dată când UE și NATO ar fi trebuit să ia măsuri drastice, nu au luat. Și pentru că timp de atâția ani nu s-au luat aceste măsuri, Putin își permite să aibă acest comportament astăzi. Pentru că în 2014 nu s-au luat sancțiuni.

Situația reală de astăzi este următoarea: în momentul de față Vladimir Putin, din punctul meu de vedere, este un terorist de stat în care nu mai are niciun fel de limită.

În ultimii 15 ani el a avut grijă să își fidelizeze anumite state din Uniunea Europeană pentru ca aliații din NATO și din Comunitatea Europeană să nu mai poată reacționa.

Toți aliații trebuie acum să formeze un punct de comandă comun și să vorbească aceeași limbă”

“Cred că în ceea ce privește Ucraina, va fi un război de durată. Vor urma și alte state să fie atacate dacă nu se vor lua măsuri mai drastice. România are aceeași soartă ca și a altor țări precum Germania, Franța sau SUA din momentul în care Vladimir Putin este decis să mute conflictul un război nuclear”

Pentru mai multe declarații și pentru a viziona întreaga emisiune, dă click aici:ULTIMELE ARTICOLE

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...

Mă părăsește dacă nu pot avea copii!

Mă amenință că mă părăsește pentru că nu pot avea copii! Ce pot să fac? Este o frază care din nefericire o auzim din ce...

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România. 1 din 5 mașini au kilometrajul modificat, ceea ce confirmă anxietatea multor potențiali cumpărători. Sinceritatea nu...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]