8.5 C
București
duminică, 22 mai 2022
Acasă Articole Noutăți Război total în Ucraina - Cum arată viitorul României?

Război total în Ucraina – Cum arată viitorul României?

Astăzi se împlinesc 8 zile de când Vladimir Putin a decis o invazie, la scară largă, asupra Ucrainei, sub pretextul apărării rușilor din Ucraina de est de “genocidul” produs de administrația ucraineană asupra lor.

 

De altfel, astfel de contexte și pretexte sunt întâlnite de-a lungul istoriei, inclusiv cele care au dat startul celui De-al Doilea Război Mondial.

În această situație, care este viitorul României? Se poate simți poporul acestei țări în siguranță?

În emisiunea Ediție Specială cu Cornel Dărvășan, fostul deputat și membru al Comisiei de Apărare și Siguranță Națională, Dănuț Liga, oferă previziuni personale cu privire la viitorul acestui conflict:

“De fiecare dată când UE și NATO ar fi trebuit să ia măsuri drastice, nu au luat. Și pentru că timp de atâția ani nu s-au luat aceste măsuri, Putin își permite să aibă acest comportament astăzi. Pentru că în 2014 nu s-au luat sancțiuni.

Situația reală de astăzi este următoarea: în momentul de față Vladimir Putin, din punctul meu de vedere, este un terorist de stat în care nu mai are niciun fel de limită.

În ultimii 15 ani el a avut grijă să își fidelizeze anumite state din Uniunea Europeană pentru ca aliații din NATO și din Comunitatea Europeană să nu mai poată reacționa.

Toți aliații trebuie acum să formeze un punct de comandă comun și să vorbească aceeași limbă”

“Cred că în ceea ce privește Ucraina, va fi un război de durată. Vor urma și alte state să fie atacate dacă nu se vor lua măsuri mai drastice. România are aceeași soartă ca și a altor țări precum Germania, Franța sau SUA din momentul în care Vladimir Putin este decis să mute conflictul un război nuclear”

Pentru mai multe declarații și pentru a viziona întreaga emisiune, dă click aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Cătălin Drulă candidează la șefia partidului USR

Sămbătă, fostul ministru al transporturilor și-a anunțat candidatura pentru șefia USR-ului. Acesta a transmis că este nevoie de cineva hotărât care să conducă partidul. „Astăzi...

Website creștin din China, închis de autorități

După o activitate îndelungată a unui website creștin din China, cenzura guvernamentală și-a pus din nou amprenta asupra populației și l-au cenzurat. Bineînțeles, acesta...

Bisericile protestante din Turcia rămân fără pastori

Un raport nou publicat de Asociația Turcă a Bisericilor Protestante arată că mai puțin de 15 biserici protestante se pot întâlni în lăcașe de...

Noi metode de manipulare prin fake-news lansate de Rusia

Propaganda pro-rusă susține, la câteva săptămâni de la începutul războiul, că președintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a sinucis, ca parte a unui efort agresiv de...