vineri, decembrie 1, 2023
Acasă arhiva articole Achiziții externe Proiectul ”Carte. Arte. Teatru” s-a transferat în programul A7 TV

Proiectul ”Carte. Arte. Teatru” s-a transferat în programul A7 TV

Proiectul socio-cultural ”Carte. Arte. Teatru” s-a transferat din sălile de spectacol în programul televiziunii noastre și în spațiul virtual, devenind, astfel, mai accesibil publicului larg.

Emisiunea omonimă realizată de Lavinia Șandru la A7 TV și transmisă online pe pagina noastră oficială de Facebook a avut succes în rândul internauților, interesați, iată, de manifestări artistice și culturale, dincolo de obișnuința veștilor rele ce abundă în această perioadă.

Astfel, duminică după-amiază, începând cu ora 16.00, pe parcursul a două ore, emisiunea ”Carte. Arte. Teatru” vă aduce în propriile case ateliere artistice și discuții interesante atât pentru cei mici, cât și pentru părinți ori bunici.

Psihologi, jurnaliști și producători de televiziune dezvăluie secretele minții și ale modului în care ea poate fi influențată de programele de televiziune sau de atât de popularele înregistrări video de pe internet.

Celebrul magician MAGITOT reușește să ne ”vrăjească” și prin ecran cu prestidigitațiile sale unice, iar actorul Ovidiu Usvat ne poartă în lumea poveștilor, alături de micuții noștri.

De la Corinne Chocolat învățăm secretele dulciurilor fără zahăr, ale ciocolatei fără proteine animale și fără coloranți artificiali.

Artiști plastici ne poartă în atelierele proprii și ne arată pașii pe care trebuie să-i parcurgem pentru a scoate la lumină micile noastre creații, care să ne mai coloreze puțin gândurile.

În fiecare duminică, așadar, Lavinia Șandru ne va conduce șarmant prin labirintul artei, culturii și teatrului, combinând curiozitatea și zâmbetul, manifestările culturale cu divertismentul de calitate, într-un fel unic.

Proiectul ”Carte. Arte. Teatru” a fost creat de Primăria Sectorului 5 împreună cu Centrul Cultural și de Tineret ”Ștefan Iordache” Sector 5 pentru copii și părinți, pentru ca aceștia să aibă acces cât mai larg, în mod gratuit, la actele culturale și artistice.

ULTIMELE ARTICOLE

Cum ne protejăm datele pe internet?

Cum ne protejăm datele pe internet? Mai mulți băieți adolescenți din SUA au început să folosească inteligența artificială pentru a crea fotografii deepfake nud...

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Barcelona, se confruntă cu probleme mari din cauza infracționalității care...

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...