8.5 C
București
vineri, 29 mai 2020
Acasă Emisiuni Achiziții externe Proiectul ”Carte. Arte. Teatru” s-a transferat în programul A7 TV

Proiectul ”Carte. Arte. Teatru” s-a transferat în programul A7 TV

Proiectul socio-cultural ”Carte. Arte. Teatru” s-a transferat din sălile de spectacol în programul televiziunii noastre și în spațiul virtual, devenind, astfel, mai accesibil publicului larg.

Emisiunea omonimă realizată de Lavinia Șandru la A7 TV și transmisă online pe pagina noastră oficială de Facebook a avut succes în rândul internauților, interesați, iată, de manifestări artistice și culturale, dincolo de obișnuința veștilor rele ce abundă în această perioadă.

Astfel, duminică după-amiază, începând cu ora 16.00, pe parcursul a două ore, emisiunea ”Carte. Arte. Teatru” vă aduce în propriile case ateliere artistice și discuții interesante atât pentru cei mici, cât și pentru părinți ori bunici.

Psihologi, jurnaliști și producători de televiziune dezvăluie secretele minții și ale modului în care ea poate fi influențată de programele de televiziune sau de atât de popularele înregistrări video de pe internet.

Celebrul magician MAGITOT reușește să ne ”vrăjească” și prin ecran cu prestidigitațiile sale unice, iar actorul Ovidiu Usvat ne poartă în lumea poveștilor, alături de micuții noștri.

De la Corinne Chocolat învățăm secretele dulciurilor fără zahăr, ale ciocolatei fără proteine animale și fără coloranți artificiali.

Artiști plastici ne poartă în atelierele proprii și ne arată pașii pe care trebuie să-i parcurgem pentru a scoate la lumină micile noastre creații, care să ne mai coloreze puțin gândurile.

În fiecare duminică, așadar, Lavinia Șandru ne va conduce șarmant prin labirintul artei, culturii și teatrului, combinând curiozitatea și zâmbetul, manifestările culturale cu divertismentul de calitate, într-un fel unic.

Proiectul ”Carte. Arte. Teatru” a fost creat de Primăria Sectorului 5 împreună cu Centrul Cultural și de Tineret ”Ștefan Iordache” Sector 5 pentru copii și părinți, pentru ca aceștia să aibă acces cât mai larg, în mod gratuit, la actele culturale și artistice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Spitale goale, pacienți nevoiți să apeleze doar la medicul de familie sau spitale non-covid.

Managerii spitalelor suport cer redeschiderea acestora pentru toți bolnavii, dată fiind scăderea numărului de pacienți cu COVID-19. Există unități sanitare care sunt aproape goale, iar...

REȚETA A LA FABIEN “CHOUQUETTES”

Un desert tradițional franțuzesc ușor de preparat care nu necesită nici multe ingrediente și nici mult timp de preparare! Îl putem servi în diferite...

Decizie șocantă! Ce se va întâmpla cu studenții chinezi din SUA?

Administraţia Trump consideră că studenţi chinezi care studiază în Statele Unite au legături cu armata chineză și, în consecință, Washingtonul se pregăteşte să le...

Mai avem nevoie de declarație după 1 iunie?

Joi, 28 mai, Klaus Iohannis a anunțat, după o ședință la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban și cu mai mulți miniștri ai cabinetului,...

COMENTARII RECENTE