miercuri, iulie 17, 2024
Acasă arhiva articole Achiziții externe Proiectul ”Carte. Arte. Teatru” s-a transferat în programul A7 TV

Proiectul ”Carte. Arte. Teatru” s-a transferat în programul A7 TV

Proiectul socio-cultural ”Carte. Arte. Teatru” s-a transferat din sălile de spectacol în programul televiziunii noastre și în spațiul virtual, devenind, astfel, mai accesibil publicului larg.

Emisiunea omonimă realizată de Lavinia Șandru la A7 TV și transmisă online pe pagina noastră oficială de Facebook a avut succes în rândul internauților, interesați, iată, de manifestări artistice și culturale, dincolo de obișnuința veștilor rele ce abundă în această perioadă.

Astfel, duminică după-amiază, începând cu ora 16.00, pe parcursul a două ore, emisiunea ”Carte. Arte. Teatru” vă aduce în propriile case ateliere artistice și discuții interesante atât pentru cei mici, cât și pentru părinți ori bunici.

Psihologi, jurnaliști și producători de televiziune dezvăluie secretele minții și ale modului în care ea poate fi influențată de programele de televiziune sau de atât de popularele înregistrări video de pe internet.

Celebrul magician MAGITOT reușește să ne ”vrăjească” și prin ecran cu prestidigitațiile sale unice, iar actorul Ovidiu Usvat ne poartă în lumea poveștilor, alături de micuții noștri.

De la Corinne Chocolat învățăm secretele dulciurilor fără zahăr, ale ciocolatei fără proteine animale și fără coloranți artificiali.

Artiști plastici ne poartă în atelierele proprii și ne arată pașii pe care trebuie să-i parcurgem pentru a scoate la lumină micile noastre creații, care să ne mai coloreze puțin gândurile.

În fiecare duminică, așadar, Lavinia Șandru ne va conduce șarmant prin labirintul artei, culturii și teatrului, combinând curiozitatea și zâmbetul, manifestările culturale cu divertismentul de calitate, într-un fel unic.

Proiectul ”Carte. Arte. Teatru” a fost creat de Primăria Sectorului 5 împreună cu Centrul Cultural și de Tineret ”Ștefan Iordache” Sector 5 pentru copii și părinți, pentru ca aceștia să aibă acces cât mai larg, în mod gratuit, la actele culturale și artistice.

ULTIMELE ARTICOLE

Importanța educației emoționale în școli

Educația emoțională, adesea denumită și inteligență emoțională, se referă la capacitatea de a recunoaște, înțelege și gestiona propriile emoții și de a recunoaște și...

Nu e niciodată prea târziu să înveți ceva nou

Învățarea este un proces continuu care nu ar trebui să se oprească niciodată, indiferent de vârstă. Fie că e vorba de dezvoltarea unor noi...

Medicii neonatologi și importanța lor crucială în viața noastră

Medicii neonatologi joacă un rol esențial în îngrijirea celor mai vulnerabili pacienți: nou-născuții, în special cei prematuri sau cu probleme medicale complexe. Expertiza lor...

Cele mai importante versete din Biblie pe care să le memorezi

Selectarea celor mai importante versete din Biblie este subiectivă și poate varia în funcție de interpretare și context. Însă, iată câteva dintre versetele considerate...