8.5 C
București
sâmbătă, 10 decembrie 2022
Acasă Editoriale Familie Programări simple cu Stailer - iată ce trebuie să știi despre această...

Programări simple cu Stailer – iată ce trebuie să știi despre această aplicație

Generațiile mai vechi ar putea fi de părere că tinerii sunt prea comozi. Dar adevărul este că acum avem și mai multă treabă decât aveau cei din trecut, iar noi am căutat constant metode de a fi mai eficienți pentru a ne îndeplini toate responsabilitățile zilnice. Spre exemplu unii nu văd rostul instalării unor aplicații, utilizând telefonul doar pentru minimul de necesități – sunat, scris mesaje, căutări pe internet. Însă alții nu se pot vedea fără ele, în special fiindcă ne ajută în scopuri diverse. De la comandat lucruri, la plătit facturi, la învățat noi lucruri, la organizare a activităților, la tracking al caloriilor și exercițiilor, practic câte-n lună și-n stele.

 

Știai că acum te poți programa inclusiv la saloanele de hair&beauty printr-o aplicație? Accesezi Magazin Play, App Store, App Gallery, iar de aici instalezi aplicatia Stailer. Este gratuită, iar utilizarea sa la fel. Află mai jos cum îți faci programări simple cu Stailer.

 

Stailer – singurul tool de care ai nevoie pentru astfel de programări

 

Uită complet de apeluri telefonice către salon pentru a te programa sau pentru a anula o programare cerându-ți scuze că nu mai poți ajunge. Faci programari simple cu Stailer, rezolvi totul cu doar câteva clickuri. După ce instalezi aplicația Stailer îți creezi un cont de client sau te conectezi cu Facebook. Apoi începi să te programezi unde vrei și când vrei. Iată beneficiile:

 

  • Mergi când vrei la salon, nu când dictează unele agende ale saloanelor. Prin filtrul de căutare, setând locația, genul, serviciul dorit, data și ora, vei primi lista cu saloanele disponibile să te primească.
  • Alegi în funcție de preferințe. După ce primești lista cu saloane, studiezi la fiecare în parte poze ale locației, cu alte transformări ale lookului, prețuri, durata serviciilor, recenziile altor clienți, inclusiv locația.
  • Când nu mai poți ajunge la salon poți anula rapid din cont, fără taxe. În plus poți seta remindere de tip sms care să te atenționeze când să ajungi la salon.
  • Poți descoperi noi saloane de care nu știai și poți găsi stiliști care să îți respecte mai bine cerințele.
  • În caz de urgență Stailer este aliatul tău! Dacă ești invitat/ă pe neașteptate la o nuntă sau alt eveniment, cu siguranță nu ai programări făcute. Cu Stailer ai toate șansele de a găsi locuri libere în timp util ca să îi lași pe toți mască la intrarea în sala de evenimente.
  • Nu mai depinzi nici de programele de funcționare ale saloanelor. Cu Stailer te poți programa și în toiul nopții, fiindcă nu mai trebuie să suni, să insiști să răspundă recepționera și să mai aștepți să-și verifice agenda.

 

Catalogul cu inspirație – punctul tău de plecare

 

Să zicem că ai vrea o schimbare, dar habar n-ai ce ți-ai dori. Accesând catalogul cu inspirație de pe Stailer selectezi câteva filtre de căutare, inclusiv serviciul de care ai vrea să ai parte. Spre exemplu, dacă vrei o nouă culoare a părului, Stailer îți afișează poze cu alți clienți la saloanele din oraș. Iar ce îți place aceea alegi și îți rezervi locul la salonul respectiv pentru același look. Simplu, nu-i așa?

 

Alătură-te și tu celor ce utilizează zilnic Stailer și bucură-te de eficiență, rapiditate, programări gratuite nelimitate și mai multă libertate de a alege ce îți convine.

Contact: support@stailer.roULTIMELE ARTICOLE

Familia Dărvășan încheie anul cu un nou album de muzică

Familia Dărvășan încheie anul cu un nou album de muzică creștină 100% original. Ramona Și Cornel Dărvășan formează o familie de peste 3 ani....

Lupta împtriva anxietății

Lupta împtriva anxietății este un proces cu care ne confruntăm zilnic pentru a nu cădea în capcana depresiei. Ce putem face cu strezul și...

România nu va intra în Schengen

România nu va intra în Schengen! Extinderea Spațiului Schengen nu va avea loc pentru România și Bulgaria. Ministrul austriac de interne Gerhard Karner a...

Părintele poate crește sau micșora stima copilului

Părintele poate crește sau micșora stima copilului. Mesajele pe care adulții le transmit copiilor sunt internalizate, într-un fel sau altul. Ele devin o parte...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]