8.5 C
București
marți, 28 septembrie 2021
Acasă Editoriale Familie Problemele actuale necesită soluții actuale

Problemele actuale necesită soluții actuale

Generația tânără este intens criticată pentru petrecerea timpului în compania tehnologiei. Geniile secolului XXI nu se lasă intimidate și lucrează din greu pentru a găsi noi moduri care să ușureze viața de zi cu zi a oamenilor și a le spori confortul de acasă, de la lucru sau pe drumul dintre acestea.

În cadrul licențelor de la Universitatea Hyperion, Automatică și Informatică aplicată, studenții au demonstrat că, indiferent de problema care este ridicată în societatea de astăzi, există o soluție adusă prin intermediul IT-ului și anume digitalizarea.

Pagina oficială a Universității informează că:

”Pe parcursul elaborării lucrărilor de licență, cadrele didactice și studenții au pășit cu mult curaj pe teritoriul necunoscut al noului, au colaborat și evoluat cu forțe specifice: profesorii cu vastă experiență a ceea ce s-a obținut anterior în domeniul IT, studenții cu entuziasmul și dorința de avansare într-o viitoare carieră de mare interes socială.

Facultatea de Automatică și Informatică Aplicată a Universității Hyperion are deja unele discipline tratate la nivelul cel mai înalt din țară, ale căror abordări și rezultate sunt urmărite și în cele mai avansate țări din lume”

Printre inovațiile prezentate la examenul de licență s-au aflat roboți care pot rezolva sarcinile repetitive din casele oamenilor, o aplicație ce poate permite reglarea suspensiilor autoturismelor și un sistem inteligent de monitorizare a calității aerului la interior, dar și o miniseră inteligentă controlată de la distanță.

Pe absolvenții care și-au dedicat timpul și creativitatea pentru a ne inova viața și pentru a ne ușura fiecare zi îi așteaptă un viitor strălucit, după cum informează chiar conducerea Facultății de Automatică și Informatică aplicată.

” Calitatea deosebită a majorității acestor proiecte de licență ne dă asigurarea că absolvenții au în față cariere cu o pondere din ce în ce mai mare în peisajul IT al viitoarelor decenii.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

PNRR: Până în 2026 vom avea metrou în Cluj și încă o linie în București – investiție de peste 7 miliarde de euro

Planul Național de Redresare și reziliență vine cu o organizare extrem de îndrăzneață și își propune ca până în 2028 să fie dată în...

România primește 30 de miliarde de euro de la UE

Comisia Europeană a dat undă verde Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României – numit și Programul „Anghel Saligny” -, a declarat președintele...

Veste fabuloasă: Emma Răducanu vine în România!

Lista jucătoarelor care vor participa la turneul Transylvania Open (programat în perioada 25 – 31 octombrie la Cluj-Napoca) a fost anunțată. Iar vestea cea...

28 SEPTEMBRIE ÎN ISTORIE

An de an, la 28 septembrie, este marcată ziua internaţională pentru accesul universal la informaţie.   Sărbătoarea a fost instituită printr-o decizie a celei de-a 38-a...