8.5 C
București
miercuri, 29 iunie 2022
Acasă Editoriale Familie Problemele actuale necesită soluții actuale

Problemele actuale necesită soluții actuale

Generația tânără este intens criticată pentru petrecerea timpului în compania tehnologiei. Geniile secolului XXI nu se lasă intimidate și lucrează din greu pentru a găsi noi moduri care să ușureze viața de zi cu zi a oamenilor și a le spori confortul de acasă, de la lucru sau pe drumul dintre acestea.

În cadrul licențelor de la Universitatea Hyperion, Automatică și Informatică aplicată, studenții au demonstrat că, indiferent de problema care este ridicată în societatea de astăzi, există o soluție adusă prin intermediul IT-ului și anume digitalizarea.

Pagina oficială a Universității informează că:

”Pe parcursul elaborării lucrărilor de licență, cadrele didactice și studenții au pășit cu mult curaj pe teritoriul necunoscut al noului, au colaborat și evoluat cu forțe specifice: profesorii cu vastă experiență a ceea ce s-a obținut anterior în domeniul IT, studenții cu entuziasmul și dorința de avansare într-o viitoare carieră de mare interes socială.

Facultatea de Automatică și Informatică Aplicată a Universității Hyperion are deja unele discipline tratate la nivelul cel mai înalt din țară, ale căror abordări și rezultate sunt urmărite și în cele mai avansate țări din lume”

Printre inovațiile prezentate la examenul de licență s-au aflat roboți care pot rezolva sarcinile repetitive din casele oamenilor, o aplicație ce poate permite reglarea suspensiilor autoturismelor și un sistem inteligent de monitorizare a calității aerului la interior, dar și o miniseră inteligentă controlată de la distanță.

Pe absolvenții care și-au dedicat timpul și creativitatea pentru a ne inova viața și pentru a ne ușura fiecare zi îi așteaptă un viitor strălucit, după cum informează chiar conducerea Facultății de Automatică și Informatică aplicată.

” Calitatea deosebită a majorității acestor proiecte de licență ne dă asigurarea că absolvenții au în față cariere cu o pondere din ce în ce mai mare în peisajul IT al viitoarelor decenii.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Marcel Ciolacu: ”Plafonarea rămâne singura soluție”

Franța și America se numără printre țările care au plafonat prețul masiv la carburanți, măsură văzută de anumiți politicieni români ca fiin comunistă. Acest...

Președintele României, mesaj cu ocazia Zilei Drapelului Național

Ziua Drapelului Național este ziua de 26 iunie, care a fost proclamată astfel prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. Conform legii, această...

Reacția MAE la amenințările lui Medvedev

Ministerul Afacerilor Externe a precizat că „declaraţiile lui Dmitri Medvedev, subsecvente deciziei istorice a Consiliului European din 23-24 iunie privind acordarea statutului de stat...

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...